جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

آغاز به کار انجمن عکاسی در شعبه شاهین‌شهر

دومین جلسه از سلسله نشست‌های عکاسی همراه با اعلام خبر آغاز به کار “انجمن عکاسی جهاد دانشگاهی شعبه شاهین‌شهر” برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان دومین نشست عکاسی با حضور حامد قصری (عکاس و منتقد) و علاقمندان به حوزه عکس با موضوع “گفتمان عکس” در محل جهاددانشگاهی شعبه شاهین شهر برگزار شد.

حامد قصری در این نشست گفت: عکاسی یک شیوه تولید مکانیکی نیست، بلکه یک رویه ارتباطی محسوب می‌شود. عکس تولید معنا و فرهنگ می کند و ما نمی‌خواهیم یک عکاس مکانیکی صرف باشیم.

وی ادامه داد: عکاسی اولین پدیده در دنیاست که شعور، فرهنگ و هنر را با علم تلفیق می کند و به همین دلیل دارای پیچیدگی هایی است.

این عکاس اضافه کرد: عکاس کسی است که با مهارت بتواند فرهنگ و شعور خودش را با این وسیله کوچک به نمایش بگذارد.

وی با بیان اینکه هر ایده پردازی با مجموعه عکس ایجاد می شود، افزود: عکس های یادگاری و قدیمی ایجاد فرهنگ می کنند و به نوعی عکس هنری محسوب می شوند.

شایان ذکر است این نشست‌ها در راستای همکاری‌های مشترک بین دو معاونت آموزشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و به همت انجمن عکاسی جهاد دانشگاهی به صورت ماهیانه در شعبه شاهین‌شهر این نهاد برگزار می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید