جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

آغاز ثبت‌نام متقاضیان کسب و کارهای خانگی در اصفهان

خانه > اخبار  > آغاز ثبت‌نام متقاضیان کسب و کارهای خانگی در اصفهان

آغاز ثبت‌نام متقاضیان کسب و کارهای خانگی در اصفهان

مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی اصفهان از آغاز ثبت‌نام متقاضیان مشاغل خانگی در “طرح ملی توسعه مشاغل خانگی” در اصفهان همزمان با هفته دولت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، هومن سراج ضمن اعلام این خبر گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصمیم دارد با همکاری جهاد دانشگاهی بعنوان یک نهاد توسعه ای ، این طرح را در ۳۱ استان کشور و به منظور کمک و رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور تعمیم دهد.

وی بیان کرد: در استان اصفهان نیز این موضوع به عهده جهاد دانشگاهی واحد اصفهان است و علاقه‌مندان باید در زمان مقرر در سامانه inhb.ir اقدام به ثبت نام نمایند. ثبت‌ نام از روز پنج‌شنبه ۶ شهریور آغاز شده و به مدت یک ‌ماه ادامه خواهد داشت. شرایط متقاضیان ثبت نام در طرح حداقل سن ۱۸ سال، بومی استان محل ثبت نام، عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی می باشد.

مدیر سازمان تجاری سازی افزود: هدف از اجرای این الگو تعامل با دستگاه͏ های اجرایی و بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار و ایجاد زیرساخت͏ های بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی و ایجاد امکان و تسهیل نظارت وزارت بر فرآیند اجرای از طریق نرم͏ افزار کنترل پروژه و بازدیدهای میدانی می͏ باشد.

این طرح که در سه مرحله شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی در استان، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است، سعی در ایجاد اشتغال و پایدارسازی مشاغل موجود برای حدود ۵۴۰۰۰ نفر در ۳۱ استان کشوردارد .امید است با پیاده‌سازی موفق این طرح در استان که نیازمند همراهی، همکاری و هم‌اندیشی بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی است، شاهد نهادینه شدن سهم مشاغل خانگی در اقتصاد کشور به‌ویژه در سال “جهش تولید” باشیم.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید