جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

آموزش جامع مدیریت نوین درمان زخم و پانسمان‌های مدرن در اصفهان

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار می‌کند؛ آموزش جامع مدیریت نوین درمان زخم و پانسمان‌های مدرن

پنجمین دوره “آموزش جامع مدیریت نوین درمان زخم و پانسمان‌های مدرن” با هدف به روز رسانی آموزش‌های تخصصی مرتبط با فناوری‌های نوین درمان زخم و پانسمان‌ در جهاد دانشگاهی اصفهان از ۲۳ آبان ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مسعود سعیدی اظهار کرد: به هنگام‌سازی و به روزرسانی آموزش به ویژه آموزش‌های تخصصی همسو با فناوری‌های نوین درمان زخم و پانسمان‌، موجب تسریع در بهبودی بیمار و کوتاه شدن زمان اقامت و بستری می‌شود.

وی افزود: در همین راستا جهاد دانشگاهی اقدام به برگزاری پنجمین دوره آموزش “جامع مدیریت نوین درمان زخم و پانسمان نوین” ویژه پرسنل کادر درمان به ویژه پرستاران، پیراپزشکان، کارشناسان زخم و پزشکان کرده است.

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اضافه کرد: این دوره در ۳۰ ساعت تئوری و عملی تدوین شده که به صورت کارگاه‌های تئوری و عملی اجرا می‌شود و بخش عملی در کلینیک برگزار می‌شود.

سعیدی ادامه داد: آشنایی با روش پانسمان‌های نوین انواع زخم‌ها و ارتقاء سطح دانش و عملکرد گروه پرستاری و پیراپزشکی از جمله دیگر اهداف این دوره بوده و شرکت کنندگان در دوره با سرفصل‌های؛ فیزیوپاتولوژی پوست، مدیریت زخم‌های وریدی، آموزش وکیوم تراپی، زخم سوختگی، مراحل ارزیابی بهبود زخم، مگوتراپی، زخم دیابتی، مدیریت فیستول، آموزش NPWT، مدیریت زخم‌های شریانی، پانسمان‌های آنتی باکتریال در مدیریت زخم، مدیریت استئومیلیت، تروما، کارگاه عملی بخیه و دبریدمان، کارگاه عملی مگوتراپی و … آشنا خواهند شد.

سعیدی تصریح کرد: علاقه مندان به ثبت نام می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز پزشکی جهاد دانشگاهی واقع در خیابان آزادی و یا به سایت JDISF.IR  مراجعه یا با شماره ۳۶۷۰۰۲۰۰ تماس بگیرند.

۲ دیدگاه

• راضیه غدیریان
    پاسخ مهر ۲۹, ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۳ ب.ظ

سلام من برای اطلاع از دوره زخم تماس گرفتم هیچکس جوابگو نیست اصلا کسی تلفن جواب نمی ده 🙁🙁🙁