آیین رونمایی از "تونل" برگزار می شود

آیین رونمایی از مجموعه داستان "تونل" با حضور فرهاد کشوری نویسنده اثر برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، آیین رونمایی مجموعه داستان "تونل" نوشته فرهاد کشوری با حضور نویسنده این اثر برگزار خواهد شد.

در این مراسم، شاپور بهیان و سیاوش گلشیری نیز حضور خواهند داشت و این مجموعه داستان را نقد و بررسی می کنند.

آیین رونمایی مجموعه داستان "تونل" به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و با همکاری کتاب پژوهش در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه از ساعت 17 تا 19 در جهاد دانشگاهی مرکز شاهین شهر واقع در خیابان عطار  برگزار خواهد شد.

مجموعه داستان «تونل» در 124 صفحه توسط نشر نیماژ به چاپ رسیده است و حکایت از سبک و سیاق نویسنده ای دارد که شخصیت هایش را در موقعیت هایی رازناک به تصویر می کشد و مخاطب را با لایه های دیگری از زندگی روزمره آشنا می کند. توجه به زبانی ساده و روان از مهمترین ویژگی های این نویسنده است و این مهم در داستان های تونل به اوج می رسد.