افتتاح هفتمین مرکز جدید جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در شاهین شهر

هفتمین مرکز جهاد دانشگاهی در استان اصفهان و در شهرستان شاهین شهر با حضور فرماندار شاهین شهر، رییس، معاون و مدیران جهاد دانشگاهی واحد اصفهان  روز سه شنبه 14 آذرماه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، محمود مراثی در مراسم افتتاح شعبه شاهین شهر جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار کرد: امال و ارزوهایمان این بود که شعبه ای در یکی از شهرستان های استان اصفهان داشته باشیم اما اکنون شاهد افتتاح دومین شعبه شهرستانی جهاد در شهرستان شاهین شهر هستیم.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نهادی عمومی و غیردولتی است، افزود: همه هزینه های جهاد دانشگاهی از قبل درآمدهای واحد تامین می شود و بودجه دولتی تخصیص داده نمی شود.

رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: سه شاخه شاخص فعالیت هایمان به حوزه های آموزشی،فرهنگی و پژوهشی تقسیم می شوند.

مراثی اضافه کرد:  بیشترین قراردادهایمان در حوزه پژوهشی و فعالیت های مطالعات شهری با شهرداری اصفهان بوده است. فعالیت دیگر  در معاونت پژوهشی جهاد واحد اصفهان، ازمایشگاه تشخیص طبی است که سال ها است در اصفهان فعالیت می کند.

وی خاطرنشان کرد: شعبه جدید جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در شاهین شهر، هفتمین مرکز دایر در استان اصفهان محسوب می شود که رویکرد اصلی آن در حوزه آموزش است.

رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار کرد: در این شعبه علاوه بر فعالیت های آموزشی، فعالیت های فرهنگی نیز دنبال خواهد شد و کانون های دانشجویی در این مرکز فعال خواهند شد. همچنین نظرسنجی و ارزیابی عملکرد توسط مرکز افکارسنجی (ایسپا) برای ادارات و نهادهای متقاضی در مرکز شاهین شهر اجرا خواهد شد.

جهاد دانشگاهی در حوزه جغرافیای روستایی نیز وارد عمل شود

علیرضا بصیری با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص)

و امام صادق (ع) اظهار کرد: زمان بسیار خوب و مناسبی برای راه اندازی این مرکز انتخاب شده و امیدوارم در فعالیت ها به خوبی دنبال شود.

وی با بیان اینکه شاهین شهر، شهری پویا و زنده است، گفت: همچنین شاهین به عنوان شهر دانش و خلاقیت لقب گرفته است.

فرماندار شاهین شهر ادامه داد: وجود شعبه جدید جهاد دانشگاهی در شاهین شهر می تواند در زمینه های مختلف فرهنگی اموزشی و پژوهشی مورد استقبال خوب شهروندان این شهرستان قرار بگیرد.

بصیری اضافه کرد: پیشنهاد می کنم جهاد دانشگاهی علاوه بر بحث های شهری، در حوزه جغرافیا و گردشگری روستایی نیر فعال باشد. صنعت گردشگری می تواند به اقتصاد کشور و توسعه شهرها و روستاهابی کشورمان کمک کند. باید در این رابطه فعالیت های تحقیقاتی و دانشگاهی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با نیروهای جوان و پژوهشگران پرانرژی خود، می تواتد کارنامه خوبی را در شهرستان شاهین شهر ارایه دهد و همه ما موظفیم که در رابطه با بحث های پژوهشی و آموزشی و تولید اقتصاد دانش محور فعالیت داشته باشیم و مسیری را طی کنیم تا آینده مناسبی را برای کشور رقم بزنیم.

فرماندار شاهین شهر با بیان اینکه در این شهرستان ظرفیت و فرصت های زیادی وجود دارد، گفت: 10 مرکز و واحد دانشگاهی و 10 مرکز و شهرک صنعتی  و بیش از دو هزار واحد صنعتی در شهرستان شاهین شهر وجود دارد  که می توان از این ظرفیت ها در حوزه های گردشگری   پژوهشی به خوبی استفاده کرد.