امام جمعه اصفهان:جهاد دانشگاهی نیازهای آموزشی کشور را احصا کند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در دیدار با رؤسا و معاونان واحدهای جهاد دانشگاهی در استان اصفهان بر لزوم عمق بخشیدن بر علم دانشجویان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، در دیدار رؤسا و معاونان واحدهای جهاد دانشگاهی در استان اصفهان  از تلاشهای جهاد دانشگاهی تقدیر کرد و گفت: از زمانی که تعداد زیادی از بیماران برای درمان به خارج از کشور اعزام می‌شدند، زمان زیادی نگذشته و این از برکات انقلاب اسلامی است.

وی اظهارکرد: جهاد دانشگاهی باید در جهت غنای آموزشی دانشگاه‌ها تلاش و نیاز های آموزشی کشور را احصا کند.

طباطبایی نژاد خاطر نشان کرد: به فرموده مولا علی (ع) «أَعلَمُ النّاسِ مَن جَمَعَ عِلمَ النّاسِ إِلى عِلمِهِ؛ داناترین مردم کسى است که دانش دیگران را به دانش خود بیفزاید.

وی تصریح کرد: باید این تفکر را در ذهن جوانان و دانشجویانمان نهادینه کنیم که ما می توانیم و باید بهترین تکنولوژی‌ها را داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: متأسفانه روح تنبلی در میان جوانان ما تسری پیدا کرده و به گونه‌ای شده است که باید همه چیز را آماده در اختیارشان گذاشت.

امام جمعه اصفهان افزود: تب مدرک گرایی متأسفانه دانشگاه‌های ما را از درون تهی کرده است و باعث شده برخی دانشجویان ما پس از فارغ التحصیلی حداقل‌های رشته خود را بلد نباشند.

وی تأکید کرد: جهاد دانشگاهی باید در جهت غنای علمی و فکری دانشگاه‌ها تلاش کند و روحیه امیدواری، اعتماد به نفس و خود باوری را در بین دانشجویان گسترش دهد.

آیت الله طباطبایی نژاد با بیان این مطلب که قدرت اجتهاد و فکر کردن فراتر از درس خواندن و مدرک گرفتن است، خاطر نشان کرد: ما باید دکتر و مهندسی به جامعه تحویل دهیم که قدرت استنباط و اجتهاد داشته باشد و درس خواندن و مدرک گرفتنِ صرف، بار علمی کشور را افزایش نمی دهد.