بازدید از شرکت پالایش نفت اصفهان و کارخانه شیر پگاه

تعدادی از دانشجویان دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نخبگان استان اصفهان از واحدهای مختلف شرکت پالایش نفت اصفهان کارخانه شیر پگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، برنامه بازدید از شرکت پالایش نفت اصفهان و کارخانه شیر پگاه به همت مرکز گردشگری نقش جهان  وابسته به جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

یک گروه 25 نفر از دانشجویان و نخبگان استان، در تاریخ 24 آبان ماه از واحد آزمایش شیر پس از ورود به کارخانه و واحدهای تولید پنیر خامه‌ای و شیر خشک بازدید کردند.

همچنین در برنامه بازدید از شرکت پالایش نفت اصفهان 15 نفر از دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نخبگان استان اصفهان از واحدهای تقطیر نفت خام، واحدهای هیدروکراکر(ISOMAX) و بخش های دیگر پالایشگاه و همچنین ماکتی که کل مجموعه را نمایش می داد، از نزدیک بازدید کردند. این برنامه بازدید، در تاریخ اول آذرماه 96 برگزار شد.

گفتنی است شرکت پالایش نفت اصفهان فعالیت خود را در زمینه پالایش نفت خام و تولید فرآورده‌های نفتي و تامين خوراک صنايع پايين دستي (شرکت هاي پتروشيمي اصفهان، پتروشيمي اراک، نفت سپاهان، پالايش نفت جي و صنايع شيميايي ايران) از سال ۱۳۵۸ آغاز نموده و هم اکنون حدود ۲۳ درصد از فرآورده‌هاي نفتي مورد نياز کشور را توليد مي‌نمايد.