برگزاری اولین جلسه شورای مشورتی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در این جلسه گفت: تغيير نگاه به پژوهش به عنوان ابزاری برای سازماندهی شهری از اهداف جهاد دانشگاهی واحد اصفهان است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مهدی ژیانپور در اولین جلسه شورای مشورتی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: جهاد دانشگاهی امسال وارد برنامه ششم توسعه شده است و برای ورود به این برنامه یک چشم انداز داریم که شامل مواردي مانند ارایه خدمات با کیفیت، آمادگی برای پرداختن به نیازهای روز و برگزاري خلاقانه پژوهش‌ها در زمینه علوم انسانی و پزشکی است.

وی افزود: هدف از این اقدام ضمن انجام پژوهش در حوزه شهری، تغيير نگاه به پژوهش به عنوان ابزاری برای سازماندهی شهری، حفظ و ارتقای سلامت در حوزه پزشکی و ارایه خدمات قابل اطمینان است.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: تلاش ما تبدیل معاونت پژوهشی به نهادی فعال در سطح برنامه‌ریزی و‌ اجرا در سطح استان است.

ژیانپور اضافه کرد: مهم‌ترین ایده برای آینده، تشکیل پژوهشکده مطالعات شهری است که براساس پشتوانه‌های نظری، سه بخش شبکه مطالعات شهری، گردشگری و زیست محیطی براي آن در نظر گرفته شده است و به این منظور سه گروه از متخصصان رشته‌های جامعه شناسی، آمار، تاریخ و شهرسازی را در كنار بخش پزشکی جمع کرده‌ایم.

با رشد ۱۱ برابری دانش آموختگان تحصيلات عالي مواجهیم

هم‌چنين در این جلسه، کتایون ربیعی، پزشك و عضو شورای مشورتی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان تصريح كرد: مركز پژوهش‌هاي قلب و عروق اصفهان 15 سال پيش تجربه "شهر سالم، قلب سالم" را اجرا کرده و در مدت اجراي طرح به این نتیجه رسیدیم که‌ ارتقا فعالیت بدنی در سطح شهر با کاهش ميزان آلودگی هواي شهر ارتباط دارد.

وی افزود: توجه به فرایند به جای توجه به محصول در کشور به چشم نمی‌خورد و این مسئله مشکل اصلی سیستم‌هاي آموزشی و پژوهشی است.

این پرشک ادامه داد: در بازه زمانی کوتاه با رشد ۱۱ برابری دانش آموختگان تحصيلات عالي مواجهیم که به علت محور بودن سيستم‌هاي آموزشي در كشور است وگرنه هیچ فرآیندی، سبب چنین جهش بزرگی در تعداد دانش آموختگان نخواهد شد.