برگزاری دوره آموزشی "آشنایی با قوانین ومقررات توزیع" ویژه اداره کل پست استان اصفهان

دوره آموزشی تخصصی «آشنایی با قوانین ومقررات توزیع» ویژه پرسنل اداره کل پست استان اصفهان در حال  برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان،  احمد مکاری ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به تفاهم نامه همکاری فی مابین جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و اداره کل پست استان، دوره های آموزشی تخصصی با عنوان " آشنایی با قوانین ومقررات توزیع " از 13 دی ماه آغاز و تا 25 دی ماه ویژه پرسنل آن اداره ادامه دارد.

معاون آموزشی بیان کرد: این دوره ها با هدف ارتقاء سطح دانش کارکنان اداره کل پست در حال برگزاری است و در شهرستان‌های اصفهان، کاشان، نجف آباد و لنجان در قالب 6 گروه آموزشی و جمعیتی حدود 400 نفر برگزار می گردد.

لازم به ذکر است، در پایان هر دوره به فراگیران پس از کسب حدنصاب آزمون ، گواهینامه جهاددانشگاهی اعطا خواهد شد.