برگزاری رویداد Net Tlaent ( نت فرزام) در اصفهان

اولین رویداد نت  فرزام روز چهارشنبه 6 بهمن ماه در تالار دکتر علی شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان،  رویداد نت فرزام(Net Tlaent  یا به عبارتی استعدادهای فضای مجازی به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و با همکاری هلدینگ مجازی ایوکا با حضور برخی از صاحبان کسب و کارهای اینترنتی روز چهارشنبه 6 بهمن از ساعت 14 الی 17 در تالار دکتر علی شریعتی برگزار خواهد شد.
هدف از این رویداد بیان تجارب کاری و فلسفه راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی است. در این رویداد علی حاج محمدی بنیان گذار همیار وردپرس، توحید علی اشرفی مدیر بازاریابی سفرهای علی بابا، محمد قیومی موسس سامانه خبر فارسی، محمد زاهدی بنیانگذار ایونت سنتر، محمدرضا آذین بنیانگذار سامانه رویدادی اصفهان فا و فعالین دیگر در این حوزه حضور خواهند داشت و به بیان تجارب خود خواهند پرداخت.
علاقه مندان به حضور در این رویداد می بایست در وب سایت jdisf.ac.ir/node/284 ثبت نام نمایند. لازم به ذکر است حضور در این رویداد برای عموم آزاد و رایگان می باشد