برگزاری گرامیداشت روز جهانی آینده در دانشگاه اصفهان

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی آینده، نشست علمی با محوریت آینده شغلی به همراه معرفی ایده ها و شبکه سازی استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینان شهر اصفهان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، نشست علمی با محوریت آینده شغلی با حضور استارت آپ های استان اصفهان، ، شنبه 12 اسفند ماه، در محل تالار پیامبر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی محسن طاهری، عضو هیات علمی گروه آینده‌پژوهی دانشگاه اصفهان، با موضوع «مهارت­های آینده ساز؛ امروز به کودکان‌مان چه بیاموزیم»؛ وحید وحیدی مطلق، دبیرکل فدراسیون جهانی آینده پژوهی، با موضوع «آینده پژوهی آموزش، کار و اشتغال در ۳۰ سال بعد»؛ محسن کریمیان، مدیرعامل شرکت دانش بنیان رویشگر، با موضوع «ثروت آفرینی دانش بنیان در بحران اقتصادی»؛ محمدمهدی حیدری، کارآفرین در حوزه فناوری­های پیشرفته، با موضوع «فناوری پیشرفته از ایده تا بازار» و سید یاسر معین الدینی، مربی ایجاد و توسعه کسب و کارهای نوپا با موضوع «شغل آینده، فرهنگ کارآفرینی مردمی و کسب و کارهای نوپا» به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

گفتنی است؛ جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان، شهرداری اصفهان، اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی اصفهان از حامیان معنوی این نشست علمی هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نشست می­توانید به وب سایت (http://futurism.ir/) و یا کانال تلگرامی (@IRFuturist) مراجعه کنید.