به همت مرکز گردشگری نقش‌جهان/ بازدید از کارخانه بهیار صنعت سپاهان انجام می‌شود

برنامه بازدید از کارخانه دانش‌بنیان بهیار صنعت سپاهان به همت مرکز گردشگری نقش‌جهان چهارشنبه 23 آبان‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، در راستای طرح ایران مرز پرگهر، برنامه بازدید از کارخانه دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان به همت مرکز گردشگری نقش جهان  وابسته به جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار می شود.

بازدید از این کارخانه که در زمینه تولید و پخش تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کند، در روز چهارشنبه 23 آبان ماه ساعت 9 الی 13 برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به شرکت در این برنامه می‌توانند حداکثر تا 20 آبان ماه جهت ثبت‌نام با شماره 37932364 داخلی 21 تماس حاصل فرمایند.

گفتنی است؛ شرکت بهیار صنعت سپاهان، از سال ۱۳۷۸ در زمینه ساخت دستگاه­های پزشکی با تولید اولین برانکارد حرفه ای کشور شروع به فعالیت کرده است و تاکنون توانسته به موفقیت تولید ۲۰ محصول مختلف دستیابی پیدا کند. از این شرکت به عنوان واحد نمونه دانش بنیان سال ۱۳۹۷ در استان اصفهان تجلیل به آمده است.