ثبت نام اتباع خارجی در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی بلامانع است

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: با توجه به بخشنامه جدید جهاد دانشگاهی و استعلام صورت گرفته از وزارت کشور، استفاده از خدمات مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی برای تمام اتباع خارجی ساکن ایران امکان پذیر است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، احمد مکاری اظهار کرد: با توجه به بخشنامه جدید مورخه 2/11/96 جهاد دانشگاهی و نظر به استعلام صورت گرفته از وزارت کشور، استفاده از خدمات مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی و شرکت در دوره های آموزشی این نهاد برای تمام اتباع خارجی ساکن ایران امکان پذیر است.

وی افزود: تمام اتباع خارجی که دارای کارت آمایش بوده و ساکن استان اصفهان هستند، می توانند در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی سطح استان آموزش ببینند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: هرگونه وجه دریافتی از اتباع خارجی جهت ثبت نام در هر کدام از دوره ها باید همانند اتباع ایرانی باشد و در پایان دوره نیز مراکز آموزشی موظف به صدور مدرک پایان دوره برای اتباع خارجی شرکت کننده هستند.