ثبت نام سامانه طرح کارورزی وزارت کار

سامانه طرح کارورزی وزارت کار به منظور ثبت نام متقاضیان کار و فارغ التحصیلان بیکار دانشگاهی از ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۶  آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و به نقل از ایسنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هفته گذشته از رونمایی سامانه طرح کارورزی خبر داد و اعلام کرد که در طرح کارورزی، افراد تحصیلکرده و جویای کار با حضور در دوره‌های آموزش مهارتی با محیط واقعی کسب و کار آشنا می‌شوند.

به گفته وی همه فارغ التحصیلان بیکار و جوانان جویای کار با ثبت نام در  این طرح،  مشمول بیمه حوادث شده و یک سوم حداقل دستمزد به آنها پرداخت می‌شود.

بر این اساس جوانان جویای کار، فارغ التحصیلان دانشگاهی و متقاضیان شغل می‌توانند از امروز با مراجعه به سامانه https://karvarzi.mcls.gov.ir مراحل ثبت نام خود را دنبال کنند.

به این منظور افراد باید برحسب کارورز یا واحد پذیرنده بودن، وارد بخش ثبت نام سایت شوند.

متقاضیان کارورزی پس از مطالعه توافق نامه و اطلاع از شرایط کارورزی و تایید نهایی، فرم ثبت نام خود را پر کرده از طریق لینک https://karvarzi.mcls.gov.ir/login.aspx وارد سامانه شوند.

بنگاه اقتصادی و واحد پذیرنده نیز برحسب شخصیت حقیقی یا حقوقی پس از مطالعه تعهد نامه واحد پذیرنده نسبت به تکمیل فرم ثبت نام مربوطه اقدام کنند.

این طرح تنها شامل دانش آموختگان دانشگاهی بیکار متقاضی است و بر اساس دستور العمل اجرایی آیین نامه نظام هماهنگ طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی، مهمترین اهداف طرح کارورزی افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت، تجربه در محیط کار، فراهم کردن زمینه انتقال دانش از دانش آموخته به بنگاه اقتصادی،ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان و ارتقای اخلاق و صلاحیت حرفه‌ای دانش آموختگان است.

شرایط متقاضیان کارورزی و بنگاه پذیرنده

از جمله شرایط متقاضیان کارورزی، داشتن حداکثر ۲۷ سال سن برای مقطع تحصیلی کاردانی، ۳۰ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی، ۳۳ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و ۳۷ سال برای مقطع تحصیلی دکتری است.

سپری شدن حداقل ۶ ماه و حداکثر ۳ سال از تاریخ اخذ مدرک دانشگاهی، عدم سابقه شرکت در دوره کارورزی و دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت از دیگر شرایط لازم برای ثبت نام کارجویان در این سامانه است.