جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود

مقررات و فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده از طرف جهاد دانشگاهی واحد اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای تداوم جریان‌های ادبی و تأکید بر امر خلاقیت و نقش صناعت در داستان کوتاه با هدف کشف استعدادهای نو، تقدیر و حمایت از خالقان این نوع ادبی دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود را در سه بخش آزاد، ویژه (زاینده رود) و داستان کوتاه کوتاه برگزار می‌کند. در ادامه، مقررات و فراخوان پنجمین جشنواره منطقه ای نمایشنامه نویسی و نمایشنامه خوانی «وتار» منتشر شده است.

گاه شمار جشنواره:

مهلت ارسال آثار: 30/11/1395

تاریخ برگزاری جشنواره: خردادماه 1396

محل برگزاری جشنوراه : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
واحد برگزار کننده: جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

نشانی دبیرخانه: درب شرقی دانشگاه اصفهان،  خیابان اندیشه، جـنب تالار سبز، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی

تلفن دبیرخانه: 03137932364  داخلی 3

آدرس سایت: story.jdisf.ac.ir

موضوعات:

• بخش ویژه:  زاینده رود
  • بخش آزاد  و بخش داستان کوتاه کوتاه:  انتخاب موضوع آزاد و به اختیار دانشجویان است.

شرایط شرکت در جشنواره:

• دریافت فرم شركت در جشنواره، تکمیل و ارسال آن به همراه تصویر کارت دانشجویی به پست الکترونیکی دبیرخانه.
  • ارسال يك داستان كوتاه منتشر نشده در هر بخش؛ بخش آزاد و ویژه (حداكثر 6000 كلمه)  و بخش داستان کوتاه کوتاه (حداكثر 100 كلمه)، به آدرس پست الکترونیکی zayanderoodstory@gmail.com به صورت فایل word  با فرمت doc
  • داستانهاي ارسالي در هيچ جايزه­اي شركت داده نشده باشند.
  • دبيرخانه در ويرايش و اصلاح آثار جهت چاپ آزاد است.

جوايز:

بخش آزاد

• نفر اول 15 ميليون ريال ، تندیس و لوح یادبود
  • نفر دوم 10 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح یادبود
  • نفر سوم 5 میلیون ریال به همراه تندیس و لوح یادبود
  • ضمنا به نفرات چهارم تا دهم جوایزی اهدا خواهد شد.

بخش ویژه

• جایزه بخش ویژه (با موضوع زاینده رود): 10 میلیون ریال همراه با تندیس و لوح یادبود

بخش داستان کوتاه کوتاه

• جایزه بخش داستان کوتاه کوتاه (حداکثر 100 کلمه): 5 میلیون ریال همراه با لوح یادبود