جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

جهاددانشگاهی از طریق علمی به رونق تولید کمک کند

سیدجواد ساداتی نژاد، نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان، به مناسبت سالروز تأسیس جهاد‌دانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی است که برای پیشبرد علم و فناوری در دانشگاه‌های کشور ایجاد شد. بنابراین مهم‌ترین مأموریت این نهاد در در حوزه دانشگاهی، شکست بن بست‌ها و حل مسئله است.

وی افزود: جهاددانشگاهی با توجه به ظرفیت‌هایی که در این حوزه وجود دارد، باید آنچه که بر زمین مانده را در دست بگیرد و پیش ببرد. جهاددانشگاهی در عرصه تولید و اقتصاد نقش مهمی دارد، طبیعتاً رشد علمی باعث تولید ثروت و قدرت می‌شود، بنابراین اگر ما به دنبال ثروت و قدرت در کشور هستیم، باید در حوزه علمی فعالیت کنیم، یکی از پایه‌های قدرت، اقتصاد و ثروت است، که از علم ناشی می‌شود.

نقش جهاددانشگاهی در رونق تولید

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس ‌بیان کرد: یکی از فعالیت‌های مهمی که جهاددانشگاهی می‌تواند به آن سرعت ببخشد، رونق تولید در زمینه اقتصاد و ثروت از طریق علم است. جهاد باید بسیاری از ایده‌ها و پایان‌نامه‌هایی که در حوزه دانشگاهی و در تحقیقات و فعالیت‌های مطالعاتی وجود دارد و روی زمین مانده را برای تکمیل چرخه تولید، اجرایی کند.

ساداتی نژاد بیان کرد: جهاددانشگاهی با وجود نیروی انسانی توانمند و ظرفیت‌های بسیار خوبی که دارد توانسته یک نهاد قدرتمند در حوزه علمی باشد و توانسته است در پیشبرد عرصه‌های علمی و فناوری نقش موثری ایفا کند.

وی با اشاره به عملکرد جهاددانشگاهی در پاسخگویی به نیازهای علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه و تحقق اهداف مورد نظر خود، اظهار کرد: جهاددانشگاهی توانسته موفق عمل کند، یعنی در برخی زمینه‌ها مثل رویان و سلول‌های بنیادی، خیلی خوب عمل کرده و توانسته مأموریت خودش را نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح جهانی در حد مطلوب انجام دهد.

مأموریت جهاددانشگاهی

این نماینده مجلس ادامه داد: جهاددانشگاهی مأموریت و حوزه اهداف خود را شناخته و نهادی که مأموریت، حوزه هدف و رسالت خویش را بشناسد، می‌تواند موفق شود، بنابراین جهاددانشگاهی کارنامه خوبی دارد.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس اظهار کرد: نقطه قوت جهاددانشگاهی نیروی انسانی جوان و قدرتمندی است که در اختیار دارد. همچنین شناخت مأموریت و رسالتی که باید به سمت آن حرکت کند از دیگر توانمندی‌های این نهاد است. نقطه ضعف آن هم مثل تمامی دستگاه‌ها، در بخش اعتبارات و عدم حمایت دستگاه‌ها است، که فکر می‌کنم جهاددانشگاهی تلاش کرده با دور زدن ‌از موانع، مسیر خود را هموار کند.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید