جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

جهاد دانشگاهی با توسعه علوم نوین، نقش سازنده خود را ارتقا دهد

خانه > اخبار  > جهاد دانشگاهی با توسعه علوم نوین، نقش سازنده خود را ارتقا دهد

جهاد دانشگاهی با توسعه علوم نوین، نقش سازنده خود را ارتقا دهد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی در شرایط سخت تحریم می‌تواند در حوزه‌های مختلف، نقش سازنده‌ای داشته باشد و آن دسته از تجهیزات و امکاناتی را که در اثر تحریم در کشور اندک است شناسایی و برای تأمین این تجهیزات اقدام کند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و به نقل از خبرگزاری ایسنا- منطقه اصفهان، حیدرعلی عابدی ، در خصوص روز ۱۶ مرداد سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در بسیاری از بخش‌ها موفق عمل کرده است به خصوص در دوران جنگ طرح‌های نوآورانه بسیار خوبی داشت و به عنوان پشتیبان جبهه‌های جنگ، کمک‌های شایانی در ۸ سال دفاع مقدس کرد.

در تولید سلول‌های بنیادی جهاد دانشگاهی پیشرفت‌های زیادی داشته است

وی افزود: هم‌اکنون در تولید سلول‌های بنیادی این نهاد انقلابی پیشرفت‌های زیادی داشته است و در طرح‌های کوتاه مدت نیز موفق عمل کرده است. جهاد دانشگاهی توانسته در مقاطعی از زمان خلاهایی را که در بحث توسعه دانش بوده است پر کند و در کل عملکرد جهاد دانشگاهی در ۳۹ سال گذشته مثبت بوده است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص مهم‌ترین خدمت جهاد دانشگاهی در چند دهه گذشته، گفت: پشتیبانی طرح‌هایی که به نیروهای دفاعی ایران در جنگ کمک کرد از مهم‌ترین خدمات این نهاد بوده است. همچنین در تولید سلول‌های بنیادی و آموزش دوره‌های کوتاه مدت بسیار خوب ظاهر شد.

عابدی در خصوص اهمیت سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر وجود نیروهای جوان و کارآمد در جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: این سخنان نشان می‌دهد که سابقه و عملکرد جهاد دانشگاهی این امیدواری را ایجاد کرده است که بیشتر از نیروهای جوان برای پیشرفت و اعتلای کشور استفاده شود و نکته بعدی اینکه فرمایش مقام معظم رهبری به عنوان یک برنامه کاری و سیاست‌گذاری کلان می‌تواند مورد توجه مسئولان جهاد دانشگاهی قرار گیرد تا با توسعه علوم نوین و استفاده از جوانان نقش سازنده خود را ارتقا دهد.

نقش جهاد دانشگاهی در تحریم‌ها می‌تواند کار ساز باشد

وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی در شرایط سخت تحریم می‌تواند در حوزه‌های مختلف، نقش سازنده‌ای داشته باشد و آن دسته از تجهیزات و امکاناتی را که در اثر تحریم در کشور اندک است شناسایی و برای تأمین این تجهیزات اقدام کند. برای مثال در تأمین تجهیزات پزشکی و امکانات توسعه‌ای نقش جهاد دانشگاهی می‌تواند پررنگ باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید