جهاد دانشگاهی مجموعه ای مورد وثوق، با سواد و کم ادعاست

استاندار اصفهان گفت: جهاد دانشگاهی در بسیاری از ابعاد و حوزه ها فعالیت می کند و اتفاقا استانداری اصفهان نیز در همه ابعاد و حوزه ها کار دارد و نیازمند همکاری است. جهاد دانشگاهی می تواند در حوزه های مختلف کنار استانداری باشد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، محسن مهرعلیزاده امروز (چهارشنبه) در دیدار با حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: نظر من در مورد جهاد دانشگاهی خیلی مثبت است.

وی افزود: جهاد به یک نهاد موفق در کشور بدل شده است و مجموعه ای است مورد وثوق، با سواد و عالم و کم ادعا.

استاندار اصفهان ادامه داد: جهاد دانشگاهی در بسیاری از ابعاد و حوزه ها فعالیت می کند و اتفاقا استانداری اصفهان نیز در همه ابعاد و حوزه ها کار دارد و نیازمند همکاری است. جهاد دانشگاهی می تواند در حوزه های مختلف کنار استانداری باشد.

مهرعلیزاده ادامه داد: جهاد دانشگاهی با معاونان استاندار ارتباط مستمر داشته باشد چرا که جهاد ایده‌ها را می‌تواند اجرایی کند و ایده‌های نو با جهاد دانشگاهی می‌تواند به هدف برسد.

مهرعلیزاده تأکید کرد: در تلاش هستیم تا سرمایه‌های سرمایه‌گذاران در این استان نخوابد و امیدواریم مجموعه مدرس جهاد دانشگاهی در اسرع وقت پیگیری و به نتیجه برسد.

استاندار اصفهان خطاب به جهاد گران با بیان اینکه با روحیه جهادی کارها را دنبال کنید، ادامه داد: شما با روحیه جهادی ادامه دهید سرمایه‌گذاری‌ها را انجام دهید و من هم به عنوان استاندار اجازه نمی‌دهم که بی‌خیالی و بی توجهی به سرمایه‌گذاران رخ دهد.

وی خاطرنشان کرد: بنده به دنبال کار عملیاتی و قابل وصول در استان اصفهان به خصوص در حوزه آب هستم چرا که آب امروز مسئله اساسی اصفهان است.