جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

حدود ۸۵۰۰ نفر در آزمون استخدامی آتش‌نشانی استان اصفهان ثبت‌نام کردند

نزدیک کردن جوانان به فرصت‌های شغلی و ارتقا مهارت آنان از رسالت‌های جهاد دانشگاهی است

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: ۸ هزار و ۴۲۴ نفر در آزمون استخدامی آتش نشانی در استان اصفهان ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، هومن سراج اظهار کرد: آزمون استخدام پیمانی مشاغل عملیاتی آتش‌نشانی در استان اصفهان  ۱۸ مردادماه سال جاری همزمان با سراسر کشور  برگزار می شود.

وی افزود: تعداد ۳۰۰ نفر از افراد واجد شرایط پس از آزمون علمی و عملی از استان اصفهان انتخاب خواهند شد و در نهایت به استخدام سازمان آتش نشانی در مشاغل شغل آتش نشان و راننده وسایط نقلیه تندرو سنگین در خواهند آمد.

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اضافه کرد: تعداد ۸ هزار و ۴۲۴ نفر داوطلب برای شرکت در این آزمون در بازه زمانی۱۲ تا ۱۹ تیرماه ثبت نام کردند.

سراج ادامه داد: داوطلبان برای اطلاع از آخرین اطلاعیه‌های برگزاری آزمون آتش نشانی می توانند به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir مراجعه کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید