دانشگاه اصفهان برای سومین سال پیاپی، قهرمان مسابقات مناظره دانشجویان شد

ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه‌نصیرالدین طوسی در ایلام با قهرمانی دانشگاه اصفهان به پایان رسید، در این دوره از مسابقات تیم مناظره قادمون کرمانشاه به رتبه دوم دست یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران (غرب کشور) امروز (دوشنبه) در ایلام به کار خود پایان داد و طی آن تیم مناظره دانشجویی دانشگاه اصفهان برای سومین سال پیاپی به مقام نخست دست پیدا کرد.

در این دور از مسابقات تیم‌هایی از دانشگاه‌های آذربایجان شرقی، آذربایحان غربی، اردبیل، زنجان، همدان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، اصفهان و ایلام حضور داشتند.

در مناظره نهایی که بین تیم های دانشگاه اصفهان و قادمون کرمانشاه برگزار شد، تیم مناظره دانشجویی دانشگاه اصفهان توانست با کسب امتیاز بالاتر، مقام قهرمانی دور منطقه ای را از آن خود کند. گزاره مناظره پایانی این دور از مسابقات "درآمدهای کلان برخی مسئولین کشور با عدالت محوری در تضاد است" بوده است.

حسین شیربند، سید مهدی موسی کاظمی، امین عباسی و علی عباسی اعضای تیم مناظره دانشجویی دانشگاه اصفهان را تشکیل می دهند.

روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، موفقیت تیم دانشگاه اصفهان و کسب رتبه نخست درمرحله منطقه ای ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در منطقه غرب کشور را به اعضای این تیم تبریک گفته و موفقیت در مرحله کشوری را برای آنان آرزومندیم.