دوازدهمین نشست هم‌اندیشی "اصفهان فردا" برگزار شد

دوازدهمین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی "اصفهان فردا" به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، دوازدهمین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی "اصفهان فردا" روز چهارشنبه 22 آذرماه به همت اداره کل ارتباطات و امور بین الملل و به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان  در سالن هشت بهشت تالار دکتر شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این نشست جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه های اصفهان اعم از دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان حضور داشتند و نظرات و انتقادات خود از مسایل شهری اصفهان را بیان کردند و به گوش شهردار اصفهان رساندند.

در پایان نیز قدرت الله نوروزی، شهردار اصفهان با تشکر از دانشجویان به دلیل ارایه نظرات و انتقادات خود نسبت به مسایل شهری، پیرامون موضوعات مطرح شده به سخنرانی پرداخت.

شهردار اصفهان گفت: اصفهان می تواند به عنوان یک جهان‌شهر، اقتصاد کشور را متحول کند و روابط کشور را با دیگر کشورها به خوبی تنظیم کند.

قدرت الله نوروزی اظهار کرد: شعارمان این بود که در پایان چهار سال دوره شهرداری، صد مدیر جوان تربیت کنیم، با این روندی که در پیش گرفته ایم، این عدد احتمالا بیشتر از 200 مدیر جوان می شود.

وی افزود: شعار دیگرمان این بود که در شهر اصفهان یک شهردار زن نیز منصوب کنیم که در دو ماه گذشته، دو خانم به عنوان شهردار یکی از مناطق و مدیرعامل یکی از سازمان های شهرداری منصوب شده اند. این موضوع می تواند راه را برای خانم ها هموار کند اگر چه با بحث ها و نقدهایی نیز همراه بوده است.

شهردار اصفهان ادامه داد: اگر شایسته سالاری وجود داشته باشد، نباید به این یکی دو مدیر خانم اکتفا کنیم و هر فردی که شایسته است باید در مسئولیت اجرایی حضور داشته باشد.

نوروزی به مهاجران افغانی حاضر در اصفهان اشاره و اضافه کرد: من با وضعیت بلاتکلیفی، نداشتن تابعیت، محرومیت از حقوقی که هر تبعه ای می تواند از آن برخوردار باشد، آشنا هستم و امیدوارم روزی همه مهاجران افغانی شهروند تلقی شوند و بتوانند از همه امکانات شهروندی استفاده کنند.

وی با اشاره به تفاوت حقوق بشر با حقوق شهروندی، افزود: داشتن شناسنامه که هویت هر فردی است باید به عنوان یک حق بشری تلقی شود و نه یک حق شهروندی. منتها تا آنجا که در توان شهرداری باشد و قوانین و مقررات اجازه دهند، در کمک به مهاجران خارجی دریغ نخواهیم کرد.

نوروزی  با بیان اینکه مدیریت همراه با امید، شادی و آرامش و آسایش خواسته همه جامعه است، گفت: دانشگاه همواره امیدوار و امید بخش حرکت می کرده و این خاصیت دانشجویان است. امیدوارم ما هم بتوانیم در چنین فضایی و تحت تاثیر مطالبات بحق دانشجویان به نوعی اداره امور شهر را پیش ببریم که امید ها هیچوقت به یاس و ناامیدی تبدیل نشود.

وی اضافه کرد: اصفهانی که دارای یک خلاقیت ذاتی است و اگر بتوانیم با برنامه های درست این خلاقیت را شکوفا کنیم، اصفهان می تواند در کشور اثرگذار باشد.

شهردار اصفهان ادامه داد: هیچ کسی نسبت به این موضوع ابهامی ندارد که اصفهان می تواند به عنوان یک جهان‌شهر، اقتصاد کشور را متحول کند و روابط کشور را با دیگر کشورها به خوبی تنظیم کند.

نوروزی با بیان اینکه از ابتدا به دنبال توسعه مشارکت مردم در همه امور بودیم، افزود: سیاست ما این است که هزینه های مربوط به امور فرهنگی، بیشتر در مسیرهایی قرار بگیرد که گرهی از گره های کور شهر را باز کند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری قرار نیست، تمام ایده های موجود را خود به تنهایی اجرایی کند؛ گفته ایم که شهرداری به دنبال ایجاد زیرساخت است. بسیاری از زیرساخت ها برای بیشتر ایده های موجود آماده است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه برخی نوشته های به زبان انگلیسی در تابلوهای شهری ایراد دارند، گفت: شهرداری اصفهان با 14 شهر خارجی، خواهر خوانده است. شهرداری اصفهان می تواند به عنوان یکی معاونت های مهم وزارت خارجه مطرح شود.

نوروزی اظهار کرد: امکانات موجود در اصفهان برای توریست ها و گردشگران خارجی مناسب نیست. حتی امکانات موجود پاسخگوی نیازهای مردمان خودمان نیست.

وی با بیان اینکه باید در کنار شهروند سازی، شهرسازی کنیم، اظهار کرد: شهرساز خوب را کسی می دانیم که در ساختن شهر، انسانیت انسان را در نظر بگیرد و به آن آسیبی نرساند؛ آنجاست که روانشناسی، جامعه شناسی و شهرسازی باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

شهردار اصفهان ادامه داد: بخش عظیمی از ماموریت های شهرداری، در حوزه علوم انسانی است. شهرداری مرکزی است تا تمام رشته ها بتوانند در کنار هم برای مردم کار کنند و شهر بهتر از وضعیت کنونی شود.