رویداد کارآفرینی "نت تلنت" جایگاه خود را در استان پیدا کرده است

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: رویداد کارآفرینی نت تلنت جایگاه خود را در سطح استان اصفهان و حتی در سطح کشور پیدا کرده است و با گسترش هر چه بیشتر کسب و کارهای اینترنتی، وجود چنین همایش ها و رویدادهایی بیش از پیش احساس خواهد شد.

احمد مکاری در حاشیه برگزاری دومین رویداد کارآفرینی نت تلنت (Net talent 2017) که بعدازظهر پنجشنبه به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و موسسه خیریه شجره طیبه در سالن هلال احمر اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد کارآفرینی با هدف معرفی افراد مستعد در فضای کسب‌وکارهای اینترنتی برگزار شده است.

محمدرضا آذین دبیر اجرایی این رویداد و مدیر روابط عمومی واحد اصفهان نیز  با بیان اینکه در این رویداد صاحبان کسب و کارهای اینترنتی، تجارب خود را به اشتراک گذاشتند، گفت: در این رویداد کارآفرینی کارآفرینان مطرحی مانند سهیل شهیدی بنیان‌گـذار Payment24 و  مدیرعامل صرافی ستاره سهیل، داوود دهقان یکی از بنیان گذاران ایونت سنتر و اصفهان پلاس، علی آجودانیان بنیان گذار ویرگول (جایی برای نوشتن و خواندن)، میلاد صالحی بنیان گذار  اپریویو (Appreview)و امیررضا انواری یکی از بنیان گذاران استودیو بازی‌سازی پاپاتا حضور داشتند و تجارب شکست ها و موفقیت های کاری خود را بیان کردند.

محمد رضا آذین اضافه کرد: همچنین در این رویداد کوروش خسروی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان، سخنرانی قابل تاملی را با عنوان "چگونه یک اکوسیستم کارآفرینی ایجاد کنیم؟" ارایه کرد که مورد توجه مدیران و کارآفرینان قرار گرفت.

وی ادامه داد: یش فراخوان و تبلیغات گسترده‌ای  انجام شد که خوشبختانه خروجی آن، حضور تعداد زیادی از علاقه‌مندان حوزه کارآفرینی اینترنتی در این رویداد بود.

مدیر روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان افزود: با وجود اینکه رویداد کارآفرینی نت تلنت در بعدازظهر پنجشنبه و همزمان با دربی پایتخت برگزار شد اما استقبال کم نظیری ازعلاقه مندان به ویژه جوانان اصفهانی را شاهد بودیم؛ حتی افرادی از استان‌های دیگر کشور برای حضور در این رویداد خود را به اصفهان رسانده بودند.به نظر می‌رسد رویداد کارآفرینی نت تلنت جایگاه خود را در سطح استان اصفهان و حتی در سطح کشور پیدا کرده است و با گسترش هر چه بیشتر کسب‌و‌کارهای اینترنتی، وجود چنین همایش ها و رویدادهایی بیش از پیش احساس خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: رویداد نت‌تلنت جایی است که از یک طرف افراد مجموعه استارت‌آپی خود را همراه با موفقیت‌ها و شکست‌هایشان معرفی می‌کنند و از طرف دیگر علاقه‌مندان و کارآفرینان تجارب جدیدی را به دست خواهند آورد و با دانستن برخی تجارب، مجموعه استارت‌آپی خود را راه اندازی می‌کنند و یا آن را توسعه خواهند داد.