رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با مدیرکل بحران استان دیدار کردند

رییس و معاونان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان روز شنبه 4آذرماه با مدیرکل بحران استان اصفهان دیدار و پیرامون فعالیت های دو نهاد با یکدیگر گفت‌و گو  و تبادل نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، رییس و معاونان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با منصور شیشه فروش مدیرکل بحران استان اصفهان دیدار کردند.

در این دیدار محمود مراثی، رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ضمن خوشامدگویی به مدیرکل بحران استان اصفهان، پیرامون فعالیت های و نحوه همکاری دو نهاد جهاد دانشگاهی و مدیریت بحران استانداری صبحت کرد.

همچنین در ادامه مدیر مرکز اشتغال دانش‌ آموختگان شعبه اصفهان و اعضای گروه پژوهشی کالبدی شهر به ترتیب گزارشی از فعالیت های این واحد در امر پدافند غیرعامل و طرح‌های پژوهشی مورد نیاز برای برنامه ریزی بهتر در مدیریت بحران استان ارائه کردند.