رییس شورای اسلامی شهر اصفهان: جهاد دانشگاهی واحدی کم حاشیه و پر توان است

فتح الله معین، رییس شورای اسلامی شهر اصفهان به همراه دو تن از اعضای شورای شهر اصفهان با حضور رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و معاونین واحد، از بخش‌های مختلف خبرگزاری ایسنا منطقه اصفهان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، فتح الله معین، رییس شورای اسلامی شهر اصفهان بعدازظهر امروز (یک‌شنبه 2 اردیبهشت ماه) به همراه مهدی مقدری (سخنگوی شورا) و شیرین طغیانی (رییس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان) از بخش‌های مختلف خبری خبرگزاری ایسنا منطقه اصفهان بازدید کرد و با حضور در تحریریه ایسنا به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

همچنین رییس و معاونان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با فتح الله معین، رییس شورای اسلامی شهر اصفهان دیدار کردند. در این دیدار محمود مراثی، رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ضمن خوشامدگویی، پیرامون فعالیت ها و نحوه همکاری دو جانبه میان جهاد دانشگاهی و مدیریت شهری اصفهان صحبت کرد.

در این دیدار، فتح الله معین جهاد دانشگاهی را واحدی کم حاشیه، پر توان و پربازده عنوان کرد.