زندانیان استان اصفهان توانمند خواهند شد

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان از انعقاد قرارداد همکاری آموزشی فیمابین اداره کل زندان های استان اصفهان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، احمد مکاری ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای برنامه جامع آموزشی شعبه تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ، این قرارداد همکاری آموزشی فیمابین اداره کل زندان های استان اصفهان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ویژه زندانیان منعقد شد.

وی هدف از این قرارداد را توانمندسازی زندانیان بیان کرد و افزود: این قرارداد همکاری در راستای برنامه جامع آموزش دوره های تخصصي كارآفريني به منظور توانمند سازی و افزایش آگاهی زندانیان، بین این دو ارگان منعقد شده است.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: طی قرارداد منعقده برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی تخصصي در قالب 20 دوره کارگاه و 10 همایش آموزشی (آشنایی با قانون کار،آشنایی با اصول مشتری مداری، فرایند تاسیس و راه اندازی کسب و کار، روابط کار، مدیرت زمان ، انگیزش در کار و....) صورت خواهد گرفت.

مکاری گفت: این کارگاه ها در زندان های مرکزی و شهرستان های زرین شهر، نجف اباد، خمینی شهر، کانون اصلاح و تربیت و ..... انجام خواهد شد.

وی در پایان بیان کرد : این قرارداد در طی مدت 9 ماه، به مدت 4 ساعت برای هر کارگاه آموزشی کارآفرینی و کسب و کار است كه در كل 4500 نفر در اين كارگاه هاي آموزشي شركت مي نمايند.