سعی کردیم حوزه انتشارات را بیش از پیش فعال کنیم

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: در سال گذشته سعی کردیم تا حوزه انتشارات معاونت پژوهشی را بیش از پیش فعال کنیم.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مهدی ژیان پور امروز (چهارشنبه) در جلسه گرامیداشت هفته پژوهش در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاه واحد اصفهان به ارایه گزارش یکساله این معاونت پرداخت و اظهار کرد: در یک سال گذشته در دو حوزه علوم انسانی و پزشکی فعالیت هایی را انجام داده ایم و همچنین در سال گذشته سعی کردیم تا حوزه انتشارات را نیز بیش از پیش فعال کنیم.

وی با بیان اینکه در یکسال گذشته 4 مقاله از طرف معاونت پژوهشی به چاپ رسیده و یا ثبت شده است، افزود: طرح هایی نیز از طرف معاونت پژوهشی جهاد دانشگاه واحد اصفهان به ادارات، نهاد ها، سازمان ها و بخش های خصوصی ارایه شده است و برخی به انعقاد قرار داد منجر شده و برخی دیگر نیز در دست پیگیری است.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به فعالیت های دیگر این معاونت اشاره کرد و ادامه داد: در راستای توسعه فعالیت های معاونت، اولین جلسه شورای مشورتی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با حضور فرهیختگان و اساتید برجسته استانی و کشوری برگزار شد.

ژیان پور اضافه کرد: همچنین برای آشنایی بیشتر جامعه از فعالیت های جهاد دانشگاهی، ستونی با عنوان " در جستجوی فرصت های از دست رفته" در روزنامه اصفهان زیبا راه اندازی شده است که مرتبا و به صورت هفتگی، مطالبی توسط اعضای معاونت پژوهشی به سمع و نظر مخاطبان می رسد.

وی به انتخاب شهروند نمونه سازمانی اشاره و خاطرنشان کرد: هر فرد  از مجموعه سازمان که فراتر از وظایف اداری برای مجموعه دلسوزی می کند و تلاش های فراوانی برای ارتقای سطح سازمان انجام می دهد، به صورت غیررسمی به عنوان شهروند نمونه سازمانی انتخاب می شود و به صورت غیر رسمی از او تقدیر خواهد شد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با بیان اینکه صندوق پژوهش نیز در معاونت ویژه پرسنل معاونت راه اندازی شده، ادامه داد: همچنین برای هر چه بیشتر شناساندن جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، برند پژوهش‌کاوی ایجاد شده است.

ژیان پور با بیان اینکه بسیاری از اعضای کنونی معاونت از دل کارگروه های دانشجویی بیرون آمده اند، گفت: کارگروه دانشجویی مدیریت نظام سلامت نیز با همین هدف به تازگی تشکیل شده است وهم اکنون در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: در طی یکسال گذشته، دو کتاب " درآمدی بر گردشگری خلاق شهر اصفهان" و "شهر خلاق"  منتشر شده و دو کتاب دیگر نیز در دست تدوین است و به زودی منتشر خواهد شد.