جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

عکس‌های ما ناشی از فرآیند ذهنی ماست

خانه > اخبار  > عکس‌های ما ناشی از فرآیند ذهنی ماست

عکس‌های ما ناشی از فرآیند ذهنی ماست

سومین نشست علاقه مندان به حوزه عکس، به همت سازمان دانشجویان و انجمن عکاسی جهاد دانشگاهی شعبه شاهین‌شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، ۲۸ بهمن  ماه سومین نشست عکاسی با حضور محمدرضا مومنی(عکاس و منتقد) و علاقه مندان به حوزه عکس با موضوع “عکاسی مستند اجتماعی” در محل جهاد دانشگاهی شعبه شاهین شهر برگزار شد.

محمدرضا مومنی صحبت های خود را با توضیحی در مورد واژه های حقیقت و واقعیت، با مطرح کردن ایده “تمثیل غار افلاطون” شروع کرد و گفت: دنیای عکاسی واقعیت را نشان نمی دهد و یک واقعیت عکاسانه است و در طول تاریخ عکس های زیادی دستکاری شده‌اند. ما در حد مرز ذهن و دانش خودمان به جهان می نگریم و واقعیت های متفاوتی را می بینیم.

وی خاطر نشان کرد :عکاسی مستند اجتماعی از مهمترین شاخه های عکاسی است و تنوع زیادی دارد. این تنوع بر اساس توسعه عکاسی خلق شده است چون ذات هنر از ذات ما می آید و ما در حال تغییر هستیم.

وی با اشاره به تفاوتهای میان عکاسی شهری، خیابانی و مستند اجتماعی تصریح کرد: عکس‌های ما ناشی از فرایند ذهنی ماست.

گفتنی است، این نشست‌ها در راستای همکاری‌های مشترک بین دو معاونت آموزشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و به همت انجمن عکاسی جهاد دانشگاهی به صورت ماهیانه در شعبه شاهین‌شهر این واحد برگزار می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید