فعالیت بیش از 300 مدرس در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

مراسم نکوداشت روز معلم، به مناسبت روز معلم عصر یک شنبه در تالار شریعتی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، روح اله صفری در مراسم نکوداشت مقام معلم که با حضور مدرسین مراکز آموزشی، رییس و معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد، با ارایه گزارشی از فعالیت های معاونت آموزشی اظهار کرد: هم اکنون بیش از 300 مدرس به صورت پاره وقت و تمام وقت در 9 گروه آموزشی در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان مشغول فعالیت و تدریس هستند.

وی با اشاره با فعالیت 7 مرکز آموزشی این واحد اضافه کرد: در سال گذشته با برگزاری حدود 29 هزار نفر دوره، شاهد رشد 12 درصدی دوره های آموزشی در مقایسه با سال 95 در این واحد بوده ایم.همچنین از نظر درآمدی با رشد 35 درصدی، گردش مالی معاونت آموزشی این واحد به حدود هفت و نیم میلیارد تومان رسیده است.

مدیر اداره اجرایی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان تصریح کرد: میانگین حق التدریس مدرسین مراکز آموزشی این واحد طی سه سال گذشته 67 درصد افزایش داشته و از ابتدای سال 97 بیش از 140 نفر از مدرسین بیمه شده اند.

صفری خاطرنشان کرد: هم اکنون 42 نفر نیروی اداری و 308 مدرس در هفت مرکز آموزشی این واحد مشغول به کار بوده و 1510 "نفر صندلی" ظرفیت مراکز آموزشی واحد اصفهان هستند.

وی ادامه داد: طبق برنامه ششم توسعه تا سال 1400 تعداد مراکز آموزشی کوتاه مدت واحد اصفهان به 10 مرکز خواهد رسید و با پایان ساخت پروژه "کالج آموزشی اصفهان" در سیزده هزار متر مربع، این واحد از مراکز آموزشی استیجاری فاصله خواهد گرفت.