مراثی: مردم رکورد حضور در انتخابات را خواهند شکست

رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با بیان اینکه رای تک تک افراد واجد شرایط در سرنوشت آینده کشور تاثیرگذار است، گفت: مردم ایران در روز جمعه (29 اردیبهشت) رکورد حضور در انتخابات را در سه دهه پس از انقلاب می شکنند.

محمود مراثی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه اصفهان، پیرامون حضور مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: مردم ایران پس از انقلاب اسلامی همواره نشان داده اند که پای عهد و میثاق خود با امام شهیدان، حضرت امام خمینی (ره) هستند و با حضور حداکثری خود در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این موضوع را بار دیگر نشان خواهند داد و اثبات خواهند کرد.

وی افزود: مردم با گرایش های مختلف سیاسی همانند انتخابات سال های گذشته با حضور حداکثری خود این بار در پای صندوق های رای، همدلی، همزبانی و همبستگی ملی را به رخ جهانیان خواهند کشید.

مراثی با بیان اینکه رای تک تک افراد واجد شرایط در سرنوشت آینده کشور تاثیرگذار است، اضافه کرد: طبق آخرین نظرسنجی های صورت گرفته توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی، حدود 65 تا 70 درصد واجدین شرایط در انتخابات این دوره ریاست جمهوری شرکت خواهند کرد و احتمالا مردم ایران در روز جمعه (29 اردیبهشت) رکورد حضور در انتخابات را در سه دهه پس از انقلاب می شکنند.

رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: اکنون پس از چندین روز تبلیغات و مناظرات و بحث های صورت گرفته میان کاندیداها و طرفدارانشان، نوبت به تفکر و انتخاب فرد اصلح است. مردم در این چند روز برنامه ها و سیاست های داوطلبان انتخاباتی را دیدند و شنیدند و با اطلاعاتی که کسب کرده اند و با به کارگیری هوش سیاسی خود، رییس جمهور چهار سال آینده خود را انتخاب می کنند.

وی به شعار سال جاری به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم پس از  کنترل تورم که توسط دولت قبل انجام گرفت، رییس جمهور چهار سال آینده کشور بتواند ضمن ادامه این کنترل تورم، به موضوع تولید بیش از پیش اهتمام ورزد چراکه توجه به تولید داخل، علاوه بر استقلال کشور، منجر به اشتغال برای جوانان مملکت خواهد شد.