مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه کارکنان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار می شود

اولین مرحله از مسابقه بزرگ كتابخواني با شعار "همه با هم، هر ماه، يك كتاب"، ويژه كاركنان جهاد دانشگاهي واحد اصفهان به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، در راستاي اشاعه فرهنگ كتابخواني، مسابقه بزرگ كتابخواني با شعار "همه با هم، هر ماه، يك كتاب"، ويژه كاركنان جهاد دانشگاهي واحد اصفهان برگزار مي شود.

نخستين مرحله از اين مسابقه، همزمان با 16 مرداد ماه، سالروز تاسيس جهاد دانشگاهي، برگزار خواهد شد و براي اين مرحله، كتاب "مسخ و داستان هاي ديگر" نوشته فرانتس كافكا و ترجمه علي اصغر حدادي انتخاب شده است.

جوايز نفيس و گرانبهايي براي اين مسابقه در نظر گرفته شده و در صورت استقبال مناسب همكاران، اين مسابقه هر ماه برگزار خواهد شد. آزمون مسابقه بزرگ كتابخواني روز چهارشنبه 10 مرداد ماه برگزار مي شود و شركت كنندگان بايد چند دقيقه اي را براي هيات داوران پيرامون كتاب صحبت كنند.

اميد است با برگزاري چنين برنامه هايي، در راستاي اشاعه و ترويج فرهنگ كتابخواني گامي هر چند كوچك برداريم.