نشست کارآفرینی با حضور تهیه کننده انیمیشن "دیرین دیرین" به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد

تهیه کننده مجموعه انیمیشن دیرین دیرین گفت: مردم با گوشی های تلفن همراه خود بستر سرمایه گذاری را برای کارآفرینان فراهم آورده اند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، محمد ابوالحسنی ظهر امروز (شنبه) در برنامه "در دوران دیرین دیرین کارآفرینی رونق فراوان داشت" که به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در دنیای جدید محتوا می تواند بسیار ارزشمند باشد و دیگر نیاز نیست که برای درآمدزایی کارخانه ای مانند فولاد مبارکه تاسیس کرد.

وی افزود: هر محصول فولادی تختی که در کارخانه فولاد ایجاد می شود، 70 میلیون تومان هزینه دارد یعنی به اندازه 3 قسمت از دیرین دیرین.

تهیه کننده مجموعه انیمیشن دیرین دیرین ادامه داد:  دیگر در دنیای امروز کسب و کارها در گوشی های موبایل است و به همه پیشنهاد می کنم تا کسب و کارهایشان را با گوشی موبایل ایجاد و توسعه دهند.

ابوالحسنی اضافه کرد: در کشورمان 40 میلیون نفر گوشی هوشمند دارند، هر گوشی اگر یک میلیون تومان قیمت داشته باشد، حدود 4 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در دست مردم وجود دارد که خود مردم این سرمایه را ایجاد کرده اند

وی با بیان اینکه کسب و کارهای جدید بسیار ارزشمند است، خاطرنشان کرد: مردم سرمایه گذاری کرده اند تا برای کارآفرینی، بسترسازی انجام گیرد و منبع درآمدزایی برای کارآفرینان ایجاد شود.

تهیه کننده فیلم سینمایی تهران 1500 گفتاز دوران دانشجویی اعتقاد داشتم که کارهای کوچک را برای افراد بزرگ انجام بدهم اما کار بزرگ را برای افراد کوچک انجام ندهم چراکه آنان من را کوچک نگه خواهند داشت.

ابوالحسنی خاطرنشان کرد: از سال 92 دنبال کاری می گشتم که برای مجموعه نقدینگی ایجاد کنم و انیمیشن روز تولید کنیم. دو سال پیش تولید کار دیرین دیرین به طول انجامید و از سال 95 انیمیشن روزانه با موضوعات روز اجتماعی منتشر شد. به ارشاد رفتم و گفتند کار فوق العاده ای است اما باید روال اداری آن طی شود. این موضوعات باعث می شد تا از اهداف خودمان دور شویم و به همین دلیل ما کار خودمان را بدون توجه به موضوعات پیش آمده، انجام دادیم.

وی افزود: ذات کسب و کارها این است که قوانینی برای آن پیش بینی نشده و قوانین و روال پس از انتشار آن ایجاد خواهد شد؛ مانند تاکسی های اینترنتی.

تهیه کننده مجموعه انیمیشن دیرین دیرین اظهار کرد 1500 :قسمت دیرین دیرین تولید شده است و نفوذ بسیاری در کشور داشته است.

ابوالحسنی اضافه کرد: اگر ایده و تیم اجرای ایده وجود داشته باشد ما حاضریم روی آن ایده سرمایه گذاری کنیم.