نمایشگاه مشاغل خانگی و دستاوردهای دانشجویی برگزار می‌گردد

با حضور حامیان کارآفرینی نمایشگاه مشاغل خانگی و دستاوردهای دانشجویی با هدف آموزش کسب درآمد با سرمایه‌ی اولیه و هزینه‌های کم، 2 تا 4 خردادماه توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، این نمایشگاه با موضوع «مشاغل خانگی، چالش‌ها و راهکارها» و با هدف آشنایی « کسب درآمد با سرمایه‌ی اولیه و هزینه‌ی کم » به همت واحد صنعتی اصفهان برگزار خواهد گردید.

شایان ذکر است نمایشگاه مشاغل خانگی و دستاوردهای دانشجویی با حضور حامیان کارآفرینی با همکاری مرکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان، مؤسسه‌ی آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان شعبه‌ی صنعتی اصفهان و سازمان رفاهی تفریحی شهرداری خمینی‌شهر از 2 تا 4 خردادماه و از ساعت 9 الی 19 برگزار می‌گردد.

متقاضیان حضور و ثبت‌نام می‌توانند به آدرس وب‌سایت jdeiut.ir  مراجعه و یا با تلفن‌های 65ـ33667260 داخلی 404 تماس حاصل نمایند.

منبع: جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان