همایش و کارگاه چگونگی تدوین و ارزیابی طرح‌های پژوهشی

همایش و کارگاه "چگونگی تدوین و ارزیابی طرح­های پژوهشی" توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان (ایسپا) و معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با همکاری سازمان برنامه و بودجه استان (در قالب آموزش ضمن خدمت) روز چهارشنبه برگزار گردید.

علاقه مندان برای دریافت گواهینامه حضور در دوره باید در بخش آموزش مجازی این کارگاه نیز شرکت کرده و پس از طی فرایند آن گواهینامه خود را دریافت نمایند.

بعد از ورود به لینک زیر، سمت راست صفحه گزینه " ایجاد حساب کاربری جدید" را کلیک کرده و سپس مشخصات خود را جهت ایجاد حساب کاربری جدید در سامانه آموزش مجازی وارد نمائید. لطفا دقت نمائید طبق اطلاعات وارد شده شما مدرک نهایی صادر خواهد شد. پس از ایجاد حساب کاربری، نام کاربری شما کدملی و رمز ورود شماره موبایل شما می باشد. بعد از ورود از طبقه های درسی، دوره پژوهشی را انتخاب نموده. فرمی که به شما نمایش داده می شود را بعد از تکمیل به ایمیل duss.jdisf@gmail.com ارسال نمایید.

لینک شرکت در آموزش مجازی

در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره تلفن 37923326 تماس حاصل فرمایید.

مهلت ثبت نام و ارسال فایل فردا سه شنبه 10 بهمن ماه 1396