کارگاه آموزشی مدیریت بحران استان اصفهان با همکاری جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد

کارگاه آموزشی ویژه اعضای شورای مدیریت بحران استان اصفهان با همکاری جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در شاهین شهر اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، طبق توافق صورت گرفته با اداره کل مدیریت بحران استانداری اصفهان در مرحله اول این طرح، تعداد 150 نفر از فرمانداران، شهرداران، بخشداران و مدیران دستگاه های اجرایی عضو شورای مدیریت بحران شش شهرستان مرکزی اصفهان در این دوره سه روزه شرکت کردند.

این دوره طی روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه  25الی27  بهمن ماه به میزبانی فرمانداری شهرستان شاهین شهر و در سالن اجتماعات مجتمع هواپیماسازی ایران (هسا) برگزار شد.

هدف از برگزاری این دوره ها افزایش و ارتقاء دانش فنی و آمادگی دست اندرکاران مدیریت بحران شاغل در دستگاه های اجرایی و امدادی برای مقابله با شرایط اضطراری در مواقع بحران  بوده و طبق توافق صورت گرفته در مجموع 16 سرفصل آموزشی مرتبط در این زمینه ها آموزش داده شد.

در روز اول و دوم این کارگاه آموزشی که به همت  اداره کل مدیریت بحران استان و با همکاری جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد، مباحثی در رابطه با  مدیریت بحران، انواع پدیده های طبیعی، اسکان آسیب دیدگان،   شناسایی اجساد، تغذیه و بهداشت آسیب دیدگان، امنیت و انتظامات در بحران، مدیریت افکار عمومی و رسانه ها، حقوق در بحران و... تدریس شد.

در روز پایانی، سناریو و شبیه سازی از وقوع یک پدیده فرضی در هر شهرستان به صورت گروهی توسط مدیران آن شهرستان تهیه و برای حاضرین ارائه شد.

لازم به ذکر است که بر اساس ارزیابی تیم داوری از ارائه تیم ها  به شهرستان های برتر جوایزی اهدا خواهد شد و برای تمام شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه صادر می شود.

در همین راستا  با توجه به اینکه شهرداران و دهیاران نیز در امور شهری و روستاها یکی از اعضای فعال مدیریت بحران هستند و نقش بزرگی به هنگام وقوع حوادث غیرمترقبه ایفا می‌کنند، با برگزاری چنین کارگاه هایی، آشنایی کامل با نحوه‌ امدادرسانی و مدیریت بحران و نیز اقداماتی که قبل، در حین و بعد از  وقوع حادثه در شهرها و روستاها باید انجام شود را به صورت تئوری و عملیاتی فرا گرفته می شود.