کارگاه "درآمدی بر آینده پژوهی" برگزار می شود

کارگاه دو روزه "درآمدی بر آینده پژوهی" به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و در راستای سلسله کارگاه‌های پژوهش کاوی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مهدی ژیان پور اظهار کرد: گروه مطالعات شهری معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، کارگاه "درآمدی بر آینده پژوهی" را در راستای سلسه کارگاه‌های پژوهش‌کاوی، برگزار خواهد کرد.
وی افزود: این کارگاه در روزهای شنبه (13 آبان ماه)  و دوشنبه (15 آبان ماه) سال جاری و در دو بخش آموزشی و عملی برگزار خواهد شد. مدرس کارگاه "درآمدی بر آینده پژوهی" دکتر محسن طاهری، عضو هیات علمی دامشگاه اصفهان است.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: در بخش آموزشی، به مدت سه ساعت موضوعات مقدماتی و مباحث اولیه پیرامون آینده پژوهی ارائه می شود و در جلسه دوم، یک موضوع مربوط به شهر مطرح خواهد شد و به صورت تمرینی روی آن موضوع کار انجام می‌گیرد.
ژیان پور اضافه کرد: این کارگاه برای آشنایی علاقه‌مندان به آینده‌پژوهی برگزار می‌شود و آغازی برای کارگاه های پیشرفته‌تر در این زمینه خواهد بود.
علاقه مندان برای ثبت نام در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 36241348 تماس بگیرند. به تمام شرکت کنندگان در این کارگاه گواهینامه معتبر از سوی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی ارایه خواهد شد.