کسب دو مقام برتر برای جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در همایش روابط عمومی‌های استان

دوازدهمین جشنواره روابط عمومی استان اصفهان سوم خرداد در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد و در این جشنواره، روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دو بخش حایز رتبه برتر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، دوازدهمین جشنواره روابط عمومی استان اصفهان مصادف با سوم خرداد ماه سالروز بزرگداشت فتح خرمشهر به همت انجمن فرهنگي روابط عمومي هاي استان اصفهان با حضور مدیران روابط عمومی های ارگان‌های دولتی و خصوصی استان در اتاق بازرگاني،صنايع ،معادن و كشاورزي استان اصفهان برگزار شد.

در این جشنواره به محمدرضا آذین، مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به عنوان برگزیده هیات داوران در دو بخش "انتشارات، تبلیغات و مراسم" و "ایده‌های نو در روابط عمومی" لوح سپاس و تندیس جشنواره روابط عمومی‌های استان اصفهان اهدا شد.

گفتنی است این جشنواره در بخش های ارتباطات رسانه ای ، انتشارات ، تبلیغات و مراسم ، روابط عمومی‌الکترونیک، برنامه ریزی، پژوهش و افکارسنجی و ایده های نو در روابط عمومی عملکرد سال گذشته روابط عمومی ها را مورد ارزیابی قرار داده است.