​ نشست "اپلیکیشن های فنی واجتماعی" در واحد اصفهان برگزار شد

یک کارشناس فضای مجازی گفت: افراد با قرار دادن پست در شبکه های اجتماعی، آینه ای از خود می سازند و خودشان را با دیگران مقایسه می کنند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، سمیه زمانی چهارشنبه (25 بهمن ماه) در نشست "تاثیر استفاده یا عدم استفاده ازاپلیکیشن های فنی واجتماعی" که به همت ایسپا شعبه اصفهان در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: دنیای سوپر مدرنیته داری ویژگی هایی از قبیل افراط و فشردگی فضا است.

وی با طرح این پرسش که "ما در این جهان چه می کنیم؟"، افزود: به واسطه شبکه های اجتماعی است که خروج از تنهایی اتفاق و هویت مشترک ایجاد می شود.

این کارشناس فضای مجازی اضافه کرد: شبکه های اجتماعی و محیط مجازی، از لحاظ ارتباطی، باعث ارتباط هر چه بیشتر ما با کسانی می شود که دلخواهمان هستند و متاسفانه از لحاظ ارتباطی به ضرر کسانی خواهد بود که از نظر فیزیکی در کنار ما قرار دارند.

زمانی خاطرنشان کرد: انعقاد خود، یکی از موارد استفاده از محیط مجازی و اپلیکیشن ها است به این معنی که این محیط باعث خواهد شد که فرد بداند چقدر پیشرفت یا پسرفت در زندگی داشته است.

وی ادامه داد: افراد با قرار دادن پست در شبکه های اجتماعی، آینه ای از خود می سازند و خودشان را با دیگران مقایسه می کنند و خود را در معرض نگاه و قضاوت دیگران قرار خواهند داد و این موضوع یکی از روش هایی است که به شناخت خود منجر خواهد شد.

این مدرس فضای مجازی افزود: کاربران دیگر، نظام تبلیغات، کسب و کارهای خانگی، سلبریتی ها، فضاهای سرگرمی و مصلحین اجتماعی از جمله افرادی هستند که در محیط مجازی روی ما تاثیر می گذارند.

زمانی اظهار کرد: افراد مختلف با لایک کردن و دنبال کردن گروه ها و افراد و الگوریتم های هوشمند سلیقه یاب، علایق خود را نشان خواهند داد.

وی با بیان اینکه یکی از قابلیت های مهم اپلیکیشن ها، همراه بودن همیشگی آن است، گفت: سرگرمی قابل حمل و بازی ها، موسیقی ها، تماشای فیلم، در تماس بودن با دوستان و آشنایان، سهولت دسترسی به ایمیل ها و ... از دیگر مزایای استفاده از اپلیکیشن ها محسوب می شود و با اپلیکیشن ها می توان اوقات را مدیریت کرد.