شروع ثبت‌نام آزمون استخدامی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

نویسنده: طاهره شفیعی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، با توجه به مجوز صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و در راستای اجرای ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و مفاد دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاه‌های اجرایی به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور، آزمون استخدامی شرکت فرودگاه ها و ناوبری، هوایی ایران برگزار می‌شود.

زمان ثبت‌نام این آزمون به صورت اینترنتی از روز جمعه ۲۱ مهرماه تا پایان روز یکشنبه ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۲ است و این زمان تمدید نخواهد شد. متقاضیان باید در مدت زمان اعلام شده، نسبت به ثبت نام اقدام کرده و از موکول کردن آن به روزهای پایانی خودداری کنند.

داوطلب متقاضی آزمون، باید در زمان ثبت نام، شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در این دفترچه را داشته باشد. دفترچه آزمون در صفحه اول سامانه آزمون جهاددانشگاهی جهت دریافت و مطالعه داوطلبین قرار گرفته است.

توصیه می‌شود داوطلبان، قبل از هرگونه اقدام بر روی سامانه، شرایط و ضوابط آزمون را مطالعه و سپس نسبت به پرداخت هزینه و ثبت نام در آزمون اقدام کنند .

متقاضیان واجد شرایط، باید با مراجعه به منوی آزمون در صفحه اول سامانه آزمون جهاد دانشگاهی، بر روی گزینه پرداخت هزینه کلیک کرده و مبلغ 2 میلیون و 300 هزار  ریال هزینه ثبت‌نام در آزمون را به اضافه 20 هزار ریال هزینه خدمات پیامکی پرداخت کنند. برای این کار داشتن کارت بانکی به همراه رمز اینترنتی و کد 2 CVV مورد نیاز است.

در زمانی که سامانه جهت ویرایش اطلاعات داوطلبان باز است، داوطلبان می‌توانند با مراجعه به پروفایل کاربری خود و کلیک بر روی بخش ویرایش اطلاعات اقدام به «ویرایش اطلاعات» ثبت شده خود کنند.

کارت شرکت در آزمون، از تاریخ سه شنبه ۳۰ آبان ماه برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس  www.hrtc.ir قرار خواهد گرفت. آزمون در روز جمعه ۳ آذرماه ۱۴۰۲ در تهران و حسب مورد در برخی از مراکز استان‌ها برگزار خواهد شد.

ساعت شروع و محل برگزاری آزمون بر روی کارت شرکت در آزمون درج و به هنگام چاپ کارت به آگاهی داوطلبان خواهد رسید. صدور کارت شرکت در آزمون، به منزله تأیید اطلاعات ارسالی از سوی داوطلبا ن نبوده و اصل مدارک داوطلبان پس از اجرای آزمون، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

زمان اعلام نتایج آزمون کتبی، حداکثر یک ماه پس از برگزاری آزمون کتبی خواهد بود.

اسامی پذیرفته شدگان نهایی از طریق درگاه الکترونیکی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir  به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان