
تأیید نشریه علمی «پژوهشهای فضا و مکان در شهر» در ارزیابی نشریات پایگاه علم و فناوری جهان اسلام (ISC)
نشریه علمی «پژوهشهای فضا و مکان در شهر» در ارزیابی نشریات موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) بررسی

بازسازی صنعت گردشگری ایران در دوران پسابحران
ایران در هفتههای اخیر تجربه جنگی تحمیلی با رژیم صهیونیستی را داشت که به مدت ۱۲ روز ادامه یافت. این اتفاق، علاوه بر تأثیرگذاری بر وضعیت سیاسی و امنیتی منطقه، آسیب جدی به صنعت گردشگری وارد کرد. با توقف کامل گردشگری بینالمللی در این مدت، بار دیگر آسیبپذیری این صنعت در برابر بحرانهای امنیتی در ایران آشکار شد.

تابآوری شهری در برابر حملات تروریسیتی؛ رویکردی جامع و چندوجهی
در عصر کنونی، شهرها بهعنوان مراکز اصلی فعالیتهای انسانی، همواره در معرض تهدیدات گوناگون همچون حملات تروریستی قرار دارند.

پیشرفت 50 درصدی پروژه بازآفرینی اقتصادی بناهای تاریخی
دکتر الهام قاسمی، رابط پروژه «تسهیلگری بازآفرینی اقتصادی بناهای ارزشمند تاریخی شهر اصفهان (منطقه 1 و 3)»، از پیشرفت 50 درصدی این پروژه مهم و حیاتی خبر داد.

طرح «ارزیابی تأثیرات اجتماعی-فرهنگی طرحهای مدیریت سفر در اصفهان» وارد فاز میدانی شد
پروژه پژوهشی با عنوان «ارزیابی تأثیرات اجتماعی-فرهنگی طرحهای مدیریت عرضه و تقاضای سفر» توسط معاونت پژوهشوفناوری جهاددانشگاهی اصفهان در حال اجراست.

دیالکتیک توسعه و حفاظت
بافت تاریخی، اگرچه نمادی از گذشته غنی و هویت فرهنگی هر شهر است، اما در برابر توسعه و نیازهای زندگی مدرن، گاه چون مانعی در مسیر حرکت روبه جلو، به نظر میرسد.

صنایعدستی؛ گنجینه هویت و پیشران توسعه
صنایعدستی، نه تنها مجموعهای از ساختههای دستی نیست؛ بلکه آینهای تمامنما از فرهنگ، هنر و تمدن هر سرزمین است.

گردشگری در شهرهای آینده
شهرهای آینده با تکیه بر فناوریهای پیشرفته و اصول توسعه پایدار، مفهوم سفر و میزبانی را از نو تعریف میکنند. شهرهای آینده ویژگیهای منحصربهفردی دارند که هوشمندی در رأس آنها قرار دارد.

انتشار شماره زمستان ۱۴۰۳ فصلنامه علمی پژوهشهای فضا و مکان در شهر
شماره 33 فصلنامه پژوهشهای فضا و مکان در شهر (زمستان ۱۴۰۳) با چاپ نهایی ۶ مقاله از حالت آماده انتشار خارج و به صورت کامل چاپ شد.

معماری همزیستی و عدالت فضایی
در عصری که شاهد تکثر و تنوع بیسابقهای در بافتهای جمعیتی و سبکهای زندگی هستیم، شهرها به عنوان اصلیترین صحنههای تعاملات انسانی، نیازمند بازاندیشی اساسی در اصول طراحی و مدیریت خود هستند.