24 فروردین 1403

کتاب ده گام سالمندی خوشایند (راهنمای تغییر فردی در دوران سالمندی)

نویسنده: علی صمدانیان

کتاب ده گام سالمندی خوشایند، نقشه راهی برای داشتن یک سالمندی خوشایند است. این ده گام مانند نسخه تجویزی پزشک نیستند، بلکه تمرین‌های رشد فردی و پرسشنامه‌های خود ارزیابی موجود در این کتاب می‌توانند شما را در مسیر سالمندی خوشایند هدایت کنند. موارد مذکور بر شواهد پژوهشی محکمی بنا شده و به شما کمک می‌کند تا دنیای سالمندی را کشف کنید. با راهنمایی این کتاب می‌توانید نگرش مناسبی نسبت به زندگی ایده‌ال دوران سالمندی داشته باشید و همچنین برای دستیابی به آن گام‌های عملی بردارید. این کتاب در واقع یک کتاب کار است و نه یک کالای نمایشی که روی میز اتاق پذیرایی قرار داده شود! مطالب این اثر به شما کمک خواهد کرد تا کنترل بیشتری بر فرایند سالمندی‌ خود داشته باشید و زندگی سالمندی مطلوبتان را تجربه کنید.

عنوان فارسیده گام سالمندی خوشایند
راهنمای تغییر فردی در دوران سالمندی
نویسندهگای رابرتسون
مترجممحسن لعلی ، ناهید رمضانی
سال چاپ۱۴۰۲
نوبت چاپ۱
تعداد صفحه232
قطعوزیری
شابک9786003184404

مخاطب این کتاب چه کسانی هستند؟

این کتاب برای سالمندان، همراهان آنها و همه افرادی که دغدغه دوران سالمندی را دارند یا دنبال کننده هریک از موضوعاتی چون: پرورش ذهن، کلیشه‌های سالمندی، ترس از مرگ، تاب آوری، نشخوار فکری و … هستند، مفید است.

از کجا بخریم؟

شما می‌توانید این کتاب را از فروشگاه ما به صورت آنلاین (برای هدایت به صفحه خرید اینجا کلیک کنید) و حضوری از کتاب ‌فروشی جهاددانشگاهی اصفهان به نشانی اصفهان، میدان آزادی، بلوار دانشگاه خریداری کنید.