آغاز ثبت‌نام بوت کمپ تابستانه جهاددانشگاهی واحد اصفهان

16 خرداد 1402

مدیریتدرج خبر جدیدحذف خبرویرایش خبرساخت گالریمشاهده در سایت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، افسون نیازبخش اظهار کرد: دوره‌های تخصصی- مهارتی شامل تربیت اپراتور لیزر موهای زائد، حسابداری، نرم افزارهای گرافیک، دستیار متخصص پوست و مو، تربیت مدرس زبان انگلیسی و دوره‌های مهارتی آنلاین در این بوت کمپ قرار دارند.

وی با بیان اینکه «داستان حرفه‌ای شدنت را با کمپ تابستانه ما شروع کن» به عنوان شعار بوت کمپ تابستانه جهاددانشگاهی انتخاب شده است، ادامه داد: هدف این بوت کمپ آماده سازی، فراگیران برای ورود به بازار کار است.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد اصفهان با تاکید بر اینکه موارد کاربردی و مهارت‌های لازم در دوره‌های در نظر گرفته شده در این بوت کمپ تدریس می‌شود، تصریح کرد: فراگیران در بوت کمپ تابستانه به صورت عملی با محتواهای آموزشی درگیر می‌شوند و تجربیات بیشتری را در مدت کوتاه کسب می‌کنند.

نیازبخش تصریح کرد: در این بوت کمپ 20 درصد تخفیف ویژه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی و 15 درصد تخفیف ویژه دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی در نظر گرفته شده است.