مدیر گروه مطالعات گردشگری معاونت پژوهش جهاددانشگاهی اصفهان با اعلام این خبر، اظهار کرد: این طرح تاکنون در 5 دوره اجرا شده که اولین دوره آن سال 1396 بوده است.
دکتر مهری شاهزیدی گفت: در دوره اول، جامعه مورد مطالعه گردشگران داخلی و گردشگران خارجی بودند، ولی در دورههای بعد، جامعه مورد مطالعه پژوهش به گردشگران داخلی محدود شد.
وی تاکید کرد: در تمام دورهها پژوهش در دو بخش کمی و کیفی انجام گرفته است؛ در بخش کمی دادهها از طریق پرسشنامه و در بخش کیفی دادهها از طریق مصاحبه با مسئولان کمیتههای ستاد خدمات سفر شهر جمعآوری شده است.
مدیرگروه مطالعات گردشگری معاونت پژوهش جهاددانشگاهی اصفهان کارفرمای این طرح را معاونت برنامهریزی شهرداری اصفهان عنوان کرد و گفت: بهرهبردار اصلی نتایج این پژوهش ستاد خدمات سفر شهر و کمیتههای مختلف آن است؛ همچنین مدیریت منطقه ناژوان، مدیریت پایانهها و شهرداری منطقه 10 از دیگر بهرهبرداران طرح مطالعه کیفیت خدمات ستاد هماهنگی خدمات سفر شهر اصفهان هستند.
وی اضافه کرد: بازه بررسی و نظرسنجی این طرح از 25 اسفند 1401 تا 13 فروردین 1402 بود، همچنین گزارش نهایی این طرح در تیرماه 1402 تحویل کارفرما داده شد.
شاهزیدی با اشاره به تفاوت این طرح با سالهای گذشته، گفت: در این بررسی علاوه بر گردشگران داخلی و باغ فدک از بازدیدکنندگان مجموعه گردشگری ناژوان و کاربران پایانه نظرسنجی انجام شد.
وی همچنین به نتیجه کلی این بررسی اشاره کرد و توضیح داد: کلیت این طرح نشان داد که مدل گردشگری اصفهان از نوع گردشگری انبوه است و بهنوعی اصفهان مقصد گردشگری خانوادگی است.
مدیرگروه مطالعات گردشگری معاونت پژوهش جهاددانشگاهی اصفهان تصریح کرد: مطابق نتایج این بررسی رضایت گردشگران از کیفیت خدمات ستاد هماهنگی سفر شهر اصفهان در بسیاری موارد بالا بوده است.