3 تیر 1404

اجرای طرح نظرسنجی ایسپا از گردشگران نوروزی

نویسنده: آیدا علی اکبری

19 فروردین 1404

این طرح که از سوی شهرداری اصفهان هرساله به منظور بررسی کیفیت خدمات شهری و جذب بیشتر گردشگران انجام می‌شود، از مسافران در نقاط مختلف شهر پرسش‌هایی درباره میزان رضایت از خدمات، زیباسازی‌های شهری و تمایل به سفر به اصفهان را جمع‌آوری کرد.

این نظرسنجی‌ها به جمع‌آوری اطلاعات دقیق و به‌روز از مسافران می‌پردازد تا بتواند تحلیل‌های بهتری از وضعیت گردشگری در اصفهان ارائه دهد. این پرسشنامه‌ها مفصل و شامل سه صفحه سوال هستند که به موارد مختلفی همچون استان محل سکونت مسافر، میزان رضایت از خدمات مختلف شهری، کیفیت زیباسازی‌های شهری، دلیل انتخاب شهر اصفهان به عنوان مقصد سفر، مدت اقامت، تمایل به بازگشت به اصفهان و تمایل توصیه سفر به اصفهان به دوستان و آشنایان می‌پردازد، همچنین پرسش‌هایی در زمینه هزینه‌های سفر، خرید سوغات و دیگر اطلاعات اقتصادی مرتبط با سفر طرح می‌شود.

پرسشگران مرکز افکارسنجی ایسپا، نوروز امسال سوالات 615 پرسشنامه را در زمان‌های مختلف و در 11 نقطه اصفهان همچون محدود منارجنبان و آتشگاه، باغ گل‌ها، چهارباغ، ميدان امام (نقش جهان) و بازار بزرگ، پل‌ها و حاشیه زاینده‌رود، کوه صفه، مسجد جامع و میدان امام علی، شهر رویاها، پارک ناژوان، جلفا، باغ فدک از گردشگران پرسیده و پاسخ‌ها را به‌صورت آنلاین بارگذاری کردند.

طبق نظرسنجی‌های انجام شده درصد بالایی از مسافران نوروز ۱۴۰۴ از خدمات عمومی و نظافت شهری و زیباسازی‌های شهری ابراز رضایت کرده‌اند.

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان