
طرح «ارزیابی تأثیرات اجتماعی-فرهنگی طرحهای مدیریت سفر در اصفهان» وارد فاز میدانی شد
پروژه پژوهشی با عنوان «ارزیابی تأثیرات اجتماعی-فرهنگی طرحهای مدیریت عرضه و تقاضای سفر» توسط معاونت پژوهشوفناوری جهاددانشگاهی اصفهان در حال اجراست.

دیالکتیک توسعه و حفاظت
بافت تاریخی، اگرچه نمادی از گذشته غنی و هویت فرهنگی هر شهر است، اما در برابر توسعه و نیازهای زندگی مدرن، گاه چون مانعی در مسیر حرکت روبه جلو، به نظر میرسد.

صنایعدستی؛ گنجینه هویت و پیشران توسعه
صنایعدستی، نه تنها مجموعهای از ساختههای دستی نیست؛ بلکه آینهای تمامنما از فرهنگ، هنر و تمدن هر سرزمین است.

گردشگری در شهرهای آینده
شهرهای آینده با تکیه بر فناوریهای پیشرفته و اصول توسعه پایدار، مفهوم سفر و میزبانی را از نو تعریف میکنند. شهرهای آینده ویژگیهای منحصربهفردی دارند که هوشمندی در رأس آنها قرار دارد.

انتشار شماره زمستان ۱۴۰۳ فصلنامه علمی پژوهشهای فضا و مکان در شهر
شماره 33 فصلنامه پژوهشهای فضا و مکان در شهر (زمستان ۱۴۰۳) با چاپ نهایی ۶ مقاله از حالت آماده انتشار خارج و به صورت کامل چاپ شد.

معماری همزیستی و عدالت فضایی
در عصری که شاهد تکثر و تنوع بیسابقهای در بافتهای جمعیتی و سبکهای زندگی هستیم، شهرها به عنوان اصلیترین صحنههای تعاملات انسانی، نیازمند بازاندیشی اساسی در اصول طراحی و مدیریت خود هستند.

«نصف جهان خلاق»؛ اصفهان در مسیر جهانی شدن
نشست تخصصی «نصف جهان خلاق: اصفهان در مسیر خلاقیت» به بررسی اقدامات شهرداری اصفهان در حوزه شهرهای خلاق پرداخت.

برگزاری اولین همایش ملی گردشگری زایندهرود
در اولین همایش ملی گردشگری زایندهرود که پنجم خردادماه ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه اصفهان و با مشارکت فعال اندیشکده گردشگری و صنایع خلاق جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد، از نقشه جامع گردشگری زایندهرود توسط سازمان نقشهبرداری کشور، رونمایی شد.

برگزاری نشست تخصصی اصفهان در مسیر خلاقیت
نشست تخصصی «نصف جهان خلاق: روایت اصفهان در مسیر خلاقیت» چهارشنبه 7 خرداد ماه 1404 توسط اندیشکده گردشگری و صنایع خلاق جهاددانشگاهی اصفهان و انجمن علمی شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان برگزار خواهد شد.

پذیرش و چاپ پروژه بازآفرینی مادی فدن اصفهان در دانشگاه سپینزا ایتالیا
دکتر الهام قاسمی، عضو هیئت علمی گروه مطالعات گردشگری شهر جهاددانشگاهی اصفهان، با ارائه طرحی نوآورانه برای بازآفرینی مادی فدن اصفهان، در کارگاه بینالمللی «از فضاهای گمشده تا مکانهای سرزنده» (Reviving Madis: From lost spaces to alive places) که با همکاری دانشگاه سپینزا رم ایتالیا و موسسه آموزش عالی دانشپژوهان پیشرو اصفهان برگزار شد، به عنوان یکی از پروژههای برتر انتخاب شد.