دکتر خاطره امیری مدیر اجرایی نشریه علمی «پژوهشهای فضا و مکان در شهر» با اعلام این خبر، گفت: نشریه «پژوهشهای فضا و مکان در شهر» به صاحب امتیازی جهاددانشگاهی و شاپای چاپی 30606985 و شاپای الکترونیکی 30607094 بر اساس آییننامه ارزیابی نشریات موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در کمیته ارزیابی نشریات مورخ 10/04/1404 بررسی و جهت نمایهسازی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تأیید شد. این تأییدیه، گامی مهم در جهت افزایش دسترسی به مقالات نشریه و ارتقای اعتبار علمی آن است.
وی در خصوص اهمیت نمایهسازی این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تاکید کرد: نمایه شدن در پایگاه ISC، اعتبار و رسمیت نشریه را در سطح ملی و بینالمللی افزایش میدهد.
دکتر امیری توضیح داد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه استنادی معتبری است که نشریات علمی معتبر را از سراسر جهان اسلام شناسایی و نمایه میکند. این امر باعث میشود نشریه پژوهشهای فضا و مکان در شهر در معرض دید پژوهشگران، اساتید و دانشجویان بیشتری قرار گیرد و به عنوان یک منبع علمی قابل استناد شناخته و میزان استناد به مقالات افزایش یابد.
وی اضافه کرد: این نشریه با تعهد بر رویکرد میان رشتهای بر مطالعات فضای شهری و مکانهای عمومی با «رویکرد انسان محور» متمرکز است و از نوآوریهای موضوعی و روششناختی در این حوزه حمایت میکند.
مدیر اجرایی نشریه علمی «پژوهشهای فضا و مکان در شهر» افزود: پیش از این، نشریه «پژوهشهای فضا و مکان در شهر» در تاریخ 14/07/1403 تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرده بود و بر اساس آییننامه نشریات علمی مصوب، در ارزیابی سال 1402 موفق به دریافت رتبه «ج» شد.
وی افزود: منطبق با تلاشهای مستمر تیم نشریه در جهت ارتقای کیفیت مقالات و رعایت استانداردهای علمی و با توجه به اتخاذ نمایه (ISC) تلاش جهت ارتقا رتبه نشریه در ارزیابی جدید از جمله مأموریتهای اصلی نشریه محسوب میشود.
در پایان دکتر امیری، با ابراز خرسندی از موفقیتهای اخیر نشریه، بر تداوم تلاشها در جهت ارتقای هرچه بیشتر کیفیت نشریه تأکید کرد و از تمامی نویسندگان، داوران و همکاران نشریه که در این مسیر یاریرسان بودهاند، قدردانی کرد.