تخفیف‌های موزه‌ای برای اعضای سازمان دانشجویان

نویسنده: سمیرا قاسمی

در دیدار مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان با دکتر مجید صادقانی، رئیس موزه ملی هنرهای اصفهان، ضمن معرفی ظرفیت‌های هر دو بخش، بر لزوم همکاری‌های مشترک تأکید و تخفیف ۲۵ درصدی خرید بلیت بازدید، برای دانشجویان عضو این سازمان در نظر گرفته شد.

موزه ملی هنر‌های اصفهان که در خیابان عباس‌آباد واقع شده، گنجینه‌ بدیع و رنگارنگی از هنرهای مردم اصفهان در هزاره‌های پیش از تاریخ تا عصر حاضر را در خود جا داده و دارای بیش از ۳۰۰ اثر تاریخی است.

همچنین در تفاهمی دیگر، شهریار شکرانی، موسس موزه موسیقی اصفهان نیز اعلام کرد که امکان خرید بلیت این موزه با ۵۰ درصد تخفیف برای اعضای سازمان دانشجویان فراهم است.

شکرانی افزود: در صورتی که دانشجویان عضو سازمان مایل باشند از کلاس‌های موسیقی آموزشگاه سپاهان سینا استفاده کنند نیز برای آنان تخفیف ۲۰ درصدی در نظر گرفته خواهد شد.

موزه موسیقی اصفهان در خیابان چهارباغ عباسی و محوطه کاخ هشت بهشت قرار دارد و ۳۰۰ نوع ساز در آن به نمایش گذاشته شده است.

دانشجویان سراسر استان اصفهان تنها با تکمیل فرم عضویت می‌توانند عضوی از سازمان دانشجویان باشند و از مزایای پیوستن به خانواده جهاددانشگاهی بهره ببرند.