عضو شورای سیاست گذاری سومین جشنواره داستان کوتاه زاینده رود گفت: انسان موجودی است که میتواند تمدن ساز باشد و اساس شکلگیری جوامع بشری اصلا همین موضوع تمدن سازی است و خوشحالیم که جایزه زاینده رود برای نجات یک تمدن تلاش میکند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، رضا روحانی سهشنبه (۱۱دی ماه) در نشست خبری سومین جشنواره داستان کوتاه زاینده رود، اظهار کرد: سلسله اهداف فرهنگی را برای مجموعه مدیریت شهری در نظر گرفتهایم تا بتوانیم اهداف فرهنگی را بهتر از گذشته در شهر اصفهان پیاده کنیم.
وی افزود: توسعه و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، خلاقیت، کارگروهی و مشارکت از جمله اهداف فرهنگی هستند که برای شهر تعریف شده است. از سوی دیگر در تلاش هستیم تا سازمانهای مردم نهاد را با مسائل فرهنگی شهر درگیر و از توان ایدههای آنها استفاده کنیم.
این عضو شورای سیاست گذاری سومین جشنواره داستان کوتاه زاینده رود ادامه داد: اعتقاد داریم فعالیتهای فرهنگی باید مردم نهاد باشد و آنها هرکجا وارد کار شدند یک پله از مدیران جلوتر حرکت کردهاند.
روحانی تصریح کرد: انسان موجودی است که میتواند تمدن ساز باشد و اساس شکلگیری جوامع بشری اصلا همین موضوع تمدن سازی است و خوشحالیم که جایزه زاینده رود برای نجات یک تمدن تلاش میکند.
وی با اشاره به اینکه جشنواره زاینده رود و جمالزاده هیچ تزاحمی با هم ندارند، تاکید کرد: در حوزه ادبیات و داستان باید بیش از این کار کنیم تعداد جشنواره های اینچنینی کم است. این جشنواره دانشجویی است و نگاه به این قشر ویژه دارد و اعتقاد داریم که فعالیتهای دانشجویی سرشار از خلاقیت و طراوت است.
معاون فرهنگی-هنری سازمان فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه مشکلات و چالش های امروز جامعه با خلاقیت رفع خواهد شد، گفت: امسال در جشنواره زاینده رود موضوع فراملی نیز مطرح شده است و از این لحاظ یک گام به پیش برداشته شده است.
روحانی خاطرنشان کرد: امیدواریم جهاددانشگاهی در حوزههای دیگر فرهنگی نیز وارد شود چراکه توان و امکاناتش را دارد.