تشکیل پایگاه دادههای مکانی (GIS) برای اولین بار در حوزه گردشگری با ایجاد 120 لایه کاربردی و عملیاتی در سطوح مختلف محیط زیستی، طبیعی، زیرساختی و ثبت منابع و جاذبههای گردشگری یکی از مهمترین دستاوردهای این طرح برای گردشگری استان اصفهان است که قابلیت بهروزرسانی و استخراج تحلیلهای کاربردی و دقیق را برای متخصصان و کارشناسان این حوزه فراهم کرده است. همچنین پیشبینیهای انجام شده در موضوعاتی همچون ورودی گردشگران داخلی و خارجی و تعداد تخت در این طرح مسیر را برای برنامهریزیهای آتی هموارتر کرده است.
در این طرح بالغ بر 28 جلسه مدیریتی با 28 شهرستان استان اصفهان برگزار شد. همچنین بنابر اهمیت نظر کارشناسان و ماهیت علمی طرح، تیم مجری بر آن شد تا جلسات متعددی را با خبرگان و متخصصان این حوزه برگزار کند که در نتیجه 30 جلسه تخصصی با دانشگاهیان، تورلیدرها، هتلداران، سرمایهگذاران و سایر ذینفعان برگزار شد.
از دیگر دستاوردهای شاخص این طرح میتوان به ترسیم ساختار فضایی گردشگری استان اصفهان و نیز تهیه 14 نقشه گردشگری استان اشاره کرد که ماحصل آن لایههای پایگاه دادههای مکانی است.
این نقشهها 14 گونه گردشگری را با تعیین حدود و مرزها در استان مشخص کرده است، اقدامی که مسیر و موقعیتهای سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران به خوبی نشان داده است و مانع از هدررفت زمان و سرمایه بخش خصوصی و دولتی در حوزه گردشگری در استان خواهد شد. امید است با تشکیل تیم راهبری در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، روند و فرایند نظارت بر عملیاتی شدن طرح جامع گردشگری به سرعت صورت گیرد و اتفاقات خوبی برای استان اصفهان در این حوزه رقم بخورد.