27 مهر 1403

کتاب جوشکاری و فراوری اصطکاکی – هم‌زدنی

نویسنده: انتشارات

جوشکاری اصطکاکی‌هم‌زدنی(FSW) یک فرآیند اتصال‌دهی حالت جامد است که از یک ابزار غیر مصرفی برای ایجاد اصطکاک و تولید حرارت برای نرم کردن محل اتصال دو قطعه کار مجاور هم و به منظور ایجاد اتصال مکانیکی بین آنها، استفاده می‌شود. این تکنیک اتصال‌دهی دارای بازدهی بالا، سازگار با محیط زیست و انعطاف‌پذیری است. جوشکاری اصطکاکی‌هم‌زدنی قادر به اتصال آلیاژهای مشابه و غیرمشابه آلومینیوم، مس، تیتانیوم، فولاد ساده کربنی، فولاد زنگ‌نزن، منیزیم و نیکل و حتی پلیمر است. فراوری اغتشاشی‌هم‌زدنی (FSP) نیز که براساس مبانی علمی عملی جوشکاری اصطکاکی هم‌زدنی اختراع و بنا شده است، روشی برای تغییر خواص فلز از طریق تغییر شکل شدید پلاستیکی موضعی است. این کتاب مجموعه‌ای از اطلاعات نسبتاً کامل در خصوص این روش از جوشکاری و تبیین اصول علمی و کاربرد آن در صنایع مختلف است.

عنوان فارسیجوشکاری و فراوری اصطکاکی – هم‌زدنی
نویسندهمسعود کثیری، مجتبی صادقی، مجتبی نعل چیان و حمیدرضا بخششی‌راد
سال چاپ1403
نوبت چاپ1
تعداد صفحه528
قطعوزیری
شابک9786003184459

مخاطب این کتاب چه کسانی هستند؟

این کتاب برای تمامی اساتید و دانشجویان رشته‌های مهندسی مواد و مهندسی مکانیک با گرایش تخصصی جوشکاری و اتصال‌دهی و نیز صنعت‌گران این حوزه مفید است.

فهرست کتاب

فصل 1: جوشکاری و فراوری اصطکاکی – هم‌زدنیفصل 7: جوشکاری اصطکاکی – هم‌زدنی فولادها
فصل 2: مبانی فرایندهای اصطکاکی – هم‌زدنیفصل 8: جوشکاری اصطکاکی – هم‌زدنی منیزیم و آلیاژهای آن
فصل 3: توزیع دما و سیلان فلزفصل 9: جوشکاری اصطکاکی – هم‌زدنی مس و آلیاژهای آن