خلاصهای از آنچه در همایش پژوهشکاوی 1394 گذشت . . .
اولین دوره از پژوهشکاوی شکل و شمایل یک همایش را داشت که در بهمن 1394 و با تلاش معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد؛ با موضوع «کاوشی در ساختارها و فرایندهای پژوهشی دستگاهها و سازمانهای اجرایی».
در واقع، از آنجا که تحقق امر پژوهش مستلزم وجود ساختارها و فرایندهای پژوهشی شفاف و کارآمد است، جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در نظر داشت تا در این رابطه پنلهای تخصصی با عناوین «شهرپژوهی» و «صنعت پژوهی» برگزاری نماید. بر همین اساس از سازمانهایی که دارای ساختار و فرآیند مدون پژوهشی بودند دعوت شد تا به عنوان مدل تجربهشده و موفق به ارائه مدلهای خود بپردازند. پس از آن تصمیم گرفته شد تا پژوهشکاوی عمیقتر به امر پژوهش بپردازد. به همین دلیل ساختار و شالوده خود را تغییر داد و در سال 1398 با شمایلی نو ظاهر شد؛ اولین دوره اهدای نشان پژوهشکاوی، که اهداف و نگاهی والاتر را دنبال میکرد.
اما در همایش پژوهشکاوی سال 1394 چه گذشت؟
این همایش در سه روز، 6، 7 و 8 بهمنماه، برگزار شد. با دو کارگاه «روش تحقیق کیفی» با حضور دکتر محمدتقی ایمان و «ارزیابی تأثیرات اجتماعی و فرهنگی سیاستها و پروژهها» با حضور دکتر سلیمان پاکسرشت در روزهای ششم و هفتم و پنل تخصصی «شهرپژوهی: معرفی فرایندها و ساختارهای پژوهشی شهرداری اصفهان» و «صنعتپژوهی: معرفی فرایندها و ساختارهای پژوهشی واحدهای صنعتی» در روز هشتم.
پنل تخصصی شهرپژوهی توسط «مدیریت مطالعات و پژوهش معاونت برنامهریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان» و پنل تخصصی صنعتپژوهی با همکاری «مدیریت تحقیق و توسعه فناوری شرکت فولاد مبارکه اصفهان» و «مدیریت پژوهش، فناوری و بومیسازی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان» برگزار شد.
جزییات خبر همایش پژوهشکاوی 1394 را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید:
https://www.isna.ir/news/isfahan-45164/بوروکراسی-پژوهش-نباید-ما-را-به-خود-مشغول-کند